CASE STUDY

Compliant door geautomatiseerde etiket- en bijsluiterproductie

Geautomatiseerd proces voor het printen van bijsluiters en serienummers, inclusief realtime workflow

Download de case study (PDF)

Compliant door geautomatiseerde etiket- en bijsluiterproductie


Op elk los doosje moet een eigen serienummer geplaatst worden, verwerkt in een 2D-matrixcode. Wij zijn een van de weinige farmaceutische leveranciers die in staat is deze code op de etiketten te zetten!

Miranda Eleveld, Proces Manager, Eureco Pharma

Over Eureco Pharma

Eureco Pharma in Ridderkerk is inmiddels ruim 20 jaar actief op het gebied van farmaceutische zorg in Nederland. De uitdaging is om farmaceutische zorg betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen die daarvan afhankelijk is. Eureco Pharma doet dit door het parallel importeren en het registreren van receptgeneesmiddelen, waarbij zij zich sterk maakt voor het oplossen van tekorten.

Miranda Eleveld, Proces Manager, Eureco Pharma

Automatisering van essentiële bedrijfsprocessen

Eureco Pharma heeft een kwalitatief hoogwaardig en geautomatiseerd proces ingericht voor het printen van vereiste bijsluiters, inclusief een realtime workflow voor het printen van vrijgegeven serienummers uit een externe database. Het proces is ingericht met o.a. Canon Process Management Insights (PMI) in combinatie met de VarioPrint 6160. Wat voorheen uitbesteed 4 weken kostte en met ‘in huis’-productie 3 dagen, kan nu zelfs binnen 1 dag geproduceerd worden.

Dame met bril en etiketten

De oplossing

Canon Process Management Insights (PMI) biedt een verbindende regie-laag tussen verschillende systemen, waardoor centrale aansturing mogelijk wordt. Versiebeheer en etiket-ontwerp staan gekoppeld aan de opmaakomgeving voor de bijsluiters. Die wisselt gegevens uit met het ERP-systeem. De serienummers worden opgehaald bij de onboarding partner en drie verschillende user interfaces sturen het vervolgproces aan. Na validatie en inbedrijfstelling draait alles naar volle tevredenheid.We hebben nu een on demand printproces dat realtime met de verwerking van de productieorders opgaat.

Caroline Rietveld, IT Manager, Eureco Pharma

Ontdek meer

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout