CASE STUDY

Compliant door geautomatiseerde etiket- en bijsluiterproductie

Geautomatiseerd proces voor het printen van bijsluiters en serienummers, inclusief realtime workflow

Download de case study (PDF)

Compliant door geautomatiseerde etiket- en bijsluiterproductie


Op elk los doosje moet een eigen serienummer geplaatst worden, verwerkt in een 2D-matrixcode. Wij zijn een van de weinige farmaceutische leveranciers die in staat is deze code op de etiketten te zetten!

Miranda Eleveld, Proces Manager, Eureco Pharma

Over Eureco Pharma

Eureco Pharma in Ridderkerk is inmiddels ruim 20 jaar actief op het gebied van farmaceutische zorg in Nederland. De uitdaging is om farmaceutische zorg betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen die daarvan afhankelijk is. Eureco Pharma doet dit door het parallel importeren en het registreren van receptgeneesmiddelen, waarbij zij zich sterk maakt voor het oplossen van tekorten.

Miranda Eleveld, Proces Manager, Eureco Pharma

Automatisering van essentiële bedrijfsprocessen

Eureco Pharma heeft een kwalitatief hoogwaardig en geautomatiseerd proces ingericht voor het printen van vereiste bijsluiters, inclusief een realtime workflow voor het printen van vrijgegeven serienummers uit een externe database. Het proces is ingericht met o.a. Canon Document Process Automation (DPA) in combinatie met de varioPRINT 6000. Wat voorheen uitbesteed 4 weken kostte en met ‘in huis’-productie 3 dagen, kan nu zelfs binnen 1 dag geproduceerd worden.

Dame met bril en etiketten

De oplossing

De uniFLOW sysHUB oplossing als onderdeel van Canon DPA biedt een verbindende regie-laag tussen verschillende systemen, waardoor centrale aansturing mogelijk wordt. Versiebeheer en etiket-ontwerp staan gekoppeld aan de Quadient Inspire opmaakomgeving voor de bijsluiters. Die wisselt gegevens uit met het ERP-systeem. De serienummers worden opgehaald bij de onboarding partner en drie verschillende user interfaces sturen het vervolgproces aan. Na validatie en inbedrijfstelling draait alles naar volle tevredenheid.We hebben nu een on demand printproces dat realtime met de verwerking van de productieorders opgaat.

Caroline Rietveld, IT Manager, Eureco Pharma

Ontdek meer

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?

-->