CASESTUDY

Elk project op tijd voltooien

Adver kan een breed scala aan printprojecten op tijd leveren dankzij de innovatieve Canon-oplossingen voor losse vellen en grootformaat graphics.

Adver video about how Canon's large format graphics printers have helped their business.

Centrum voor printen en reclame

Adver Media, een reclamebureau en printshop, bevindt zich in het centrum van Radom. In het begin waren hun activiteiten vooral gericht op grafische vormgeving en postercampagnes op reclameborden. Tegenwoordig is Adver Media een centrum voor printen en reclame. Ze hebben een grafische studio, een digitale printshop, een grootformaat printshop met CNC-machines en een uitgebreid medianetwerk.

Employees of Sign Production checking retail prints

Innoveren met behulp van Canon-oplossingen

Adver Media is al enkele jaren voortdurend in ontwikkeling. Hierbij werken ze samen met Canon en haar geavanceerde digitale persen voor losse vellen en grootformaat printers. Met een Arizona-flatbedprinter voor het printen op harde materialen, een Colorado met de innovatieve UVgel-printtechnologie en varioPRINT- en imagePRESS-printers is Adver Media het enige bedrijf in de regio dat op dezelfde dag een groot aantal bestellingen kan verwerken.

In een harmonieus en professioneel team en met de moderne printeroplossingen kunnen ze complexe reclamecampagnes ontwerpen en realiseren, evenals kleinere projecten met korte doorlooptijden.

Ontdek meer

Wilt u uw organisatie laten groeien met digitale printoplossingen van Canon?