NATIONALE BENCHMARK

Slim Documentmanagement & Informatiebeheer

Waar liggen uw prioriteiten? De Nationale Benchmark Slim Documentmanagement & Informatiebeheer onderzoekt waar organisaties staan als het gaat om het slim toepassen van nieuwe office technologieën in hun workspaces. Doe mee aan de benchmark en ontdek waar de meeste kansen liggen voor verbetering en hoe uw organisatie zich verhoudt ten opzichte van andere organisaties.

Doe de benchmark

Waar liggen uw prioriteiten?

Toekomstgerichte print- en scan-technologie

Zoals bij elke oplossing zult u ook bij de inzet van scan-, print- en workflow-faciliteiten eerst moeten bepalen wát u wilt bereiken. En hoe de techniek moet bijdragen aan uw doelstellingen. Met de Nationale Benchmark Slim Documentmanagement & Informatiebeheer onderzoekt Canon Nederland waar organisaties staan als het gaat om het toepassen van technologieën in hun workspaces. Als u deelneemt aan dit onderzoek, krijgt u inzichtelijk waar uw prioriteiten liggen en hoe dit zich verhoudt ten opzichte van uw huidige situatie. Tevens kunt u de adoptie van office en documentmanagement-toepassingen benchmarken met andere organisaties.

Waar liggen uw prioriteiten?

Tevredenheid, beheer, duurzaamheid, productiviteit, security of kosten. Waar liggen de belangen in uw organisatie en waar kunt u verbeteren?

Doe uw voordeel met de benchmark

Waar liggen uw prioriteiten?

Ontdek meer

Gerelateerde oplossingen

Liever direct uw prioriteiten onderzoeken en bepalen met behulp van een expert?