Support

Feedback

Ter verbetering van onze service, willen wij u vriendelijk verzoeken om een korte enquête op basis van uw ervaring met de ondersteuningswebsite van Canon in te vullen.

Ik wil meedoen

Nee, bedankt

Welkom bij onze supportsectie

Selecteer het tabblad Thuisgebruik of Professioneel om ondersteuningsdocumentatie voor uw Canon-product te zoeken. Gebruik de koppelingen verderop op de pagina voor algemene ondersteuning.

Selecteer uw product

Selecteer voor toegang tot software, drivers, handleidingen, firmware en veelgestelde vragen de gewenste productgroep uit onderstaande lijst. Selecteer Alle producten bekijken voor een volledig overzicht van Canon-producten.

Service & Support

Contact Canon for Support

Hulp nodig? Problemen zijn er om opgelost te worden, drivers en manuals zijn er om te downloaden en verbruiksmaterialen kunnen besteld worden.

Producten voor televisie en omroep

TV Broadcasting

Stel een vraag over uw tv of omroepproduct online.

Medische Producten

Medical Equipment

Vind een plaatselijke distributeur voor ondersteuning.

Halfgeleiderproducten

Semiconductors

Vind een plaatselijke Canon-vestiging voor ondersteuning.

 

Easy Service Plan

Easy Service Plan

Activeer uw Easy Service Plan-contract.

PartnerNet

PartnerNet

PartnerNet is een webportal exclusief voor Canon-resellers. De portal biedt ruim voldoende marketingmateriaal, verkoopinstrumenten en waardevolle support-informatie om u optimaal bij uw verkoop te ondersteunen.

Business Solutions Developer Programme

Business Solutions Development Programme

Biedt softwareontwikkelaars de middelen en technische hulpbronnen om oplossingen te ontwikkelen voor apparaten met Canon-oplossingen.

Cartridge Recycling

Canon Recycling

Ons recycleprogramma is gratis en bedoeld als een eenvoudige en milieubewuste manier om lege tonercartridges te recyclen.