Optical excellence for 4K filming
alt text goes here

Optische
kwaliteit
bij 4K

Filmen in 4K vraagt om uitzonderlijk scherpe beelden, en daarom heeft Canon de XF405/XF400 uitgerust met 15x optische zoom van de beste kwaliteit die zelfs bij weinig licht prestaties met extra hoge resolutie levert.

Een brede, krachtige zoom

Dankzij de ultragroothoek van 25,5 mm met 15x optische zoom kan de XF405/XF400 zelfs in de kleinste omgevingen filmen. Door gebruik van de 4K-sensor in Full HD-modus reikt de zoom nog verder – tot maar liefst 30x Advanced Zoom. Daarmee is deze perfect voor het vastleggen van details op afstand.

canon_xf405_wide_zoom_diagram
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Haal meer uit elke situatie

Zie met eigen ogen hoe de 15x zoom omgaat met een veeleisende 4K-filmomgeving en hoe hij in Full HD nog verder kan gaan.

Video bekijken

Supervloeiende 5-assige beeldstabilisatie

Film vol vertrouwen in de wetenschap dat de XF405/XF400 gebruikmaakt van de uitstekende 5-assige beeldstabilisatie van Canon zodat je onderweg of uit de hand opnamen kunt maken.

canon_xf405_wide_zoom_diagram

Uit de hand opnamen maken was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk hoe vloeiend 5-assige stabilisatie kan zijn wanneer je onderweg opnamen maakt.

Video bekijken

Built-in ND filters

Ingebouwde ND-filters

De XF405/XF400 levert uitstekende prestaties onder alle lichtomstandigheden. Met slechts een druk op de knop zorgen de ingebouwde ND-flitsers (ND 1/4, ND 1/16 en ND 1/64) voor belichtingsregeling bij veel licht of wanneer er een groot diafragma nodig is.

Video bekijken

Prachtige lichte delen met een iris met 9 lamellen

De lens heeft een iris met 9 lamellen, wat inhoudt dat een onscherpe achtergrond ('bokeh') mooier en cirkelvormig is met twee keer zoveel lichtstralen als een iris met een even aantal lamellen.

XF405_4_9-blade
canon_xf405_lens_diagram