Accurate and Reliable Autofocus
alt text goes here

Nauwkeurig
en
Betrouwbaar
Automatische scherpstelling

De XF405/XF400 is de eerste traditionele camcorder van Canon die innovatieve scherpstelling biedt met Dual Pixel CMOS AF, voor vloeiende focusovergangen en haarscherpe details.

Verfijnd en responsief scherpstellen

De XF405/XF400 is klein, licht en veelzijdig. Door de mogelijkheden van 4K is het belangrijk dat de camera snel en nauwkeurig scherpstelt.

Dual Pixel CMOS AF - hoe het werkt

Dual Pixel CMOS AF is fasedetectie AF-technologie op basis van een sensor. Deze technologie is ontworpen om vloeiende, hoogwaardige scherpstelling te leveren en snelle autofocus te bereiken. Deze unieke Canon-technologie gebruikt twee fotodiodes per pixel voor autofocus en combineert ze voor het maken van video-opnamen.

Dit zorgt voor een nauwkeurige scherpstelling, zelfs bij bewegende onderwerpen, wat onmisbaar is voor het maken van opnamen in 4K en zorgt voor efficiënter single-user gebruik.

Dual Pixel CMOS AF
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Bediening via touchscreen

Ontdek hoe je met het touchscreen van de XF405/XF400 kunt scherpstellen en je onderwerp kunt volgen.

Video bekijken

Face Detection

Gezichtsdetectie

De AF-technologie voor gezichtsdetectie in de XF405/XF400 betekent dat er altijd wordt scherpgesteld op je onderwerp, zonder dat je de controle verliest.

Video bekijken

Dual Pixel Focus Guide

Dual Pixel Focus-gids

Dankzij Dual Pixel CMOS AF-technologie om handmatige scherpstelling te bevestigen, geeft de GUI - die voor het eerst werd gebruikt in Cinema EOS-camera's - aan hoe de objectiefscherpstelring moet worden gedraaid om de beste scherpstelling te bereiken.

Video bekijken