multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Meerdere configuraties

Nieuw Cinema EOS-ontwerp dat is uitgerust met intuïtieve bediening en ingebouwde bevestigingsplaat voor optionele professionele accessoires, waardoor meerdere configuraties kunnen worden gebruikt voor de gewenste opname.

Primaire Cinema-camera

Full-size Cinema-camera voor configuraties zowel in de studio als in de hand met ingebouwde bevestigingsplaat voor eenvoudige bevestiging van accessoires en balans.

primary-cinema-camera

EF- of PL-lensvatting

Een groot aantal Canon EF-lenzen (zowel Cinema/Cine Servo en fotolenzen) en de keuze of mogelijkheid om PL-lenzen te gebruiken met Cooke /i-ondersteuning (wijzigingsservice lensvatting aangeboden).

Ontdek meer

ef-pl-lens-mount

Televisieconfiguratie

Dankzij de optionele B4-vattingadapters (MO-4E en MO-4-P) voor EF- en PL-vattingen in combinatie met de 12-pins lensvatting kunnen de 2/3 inch broadcast Servo-lenzen worden aangedreven en bediend via de camera.

Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder
alt text goes here

Professionele Full HD-zoeker

EVF-V70 is een uitstekende Full HD OLED-zoeker en biedt View Assist, valse kleuren-functies en een gesimuleerde HDR-weergave.

Snelle gebruikersinterface

Een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met zes knoppen met een intuïtieve en vertrouwde gebruikersinterface biedt snelle toegang tot veelgebruikte camerafuncties.

Quick access user interface

Bedieningspaneel camera-assistent

De optionele afstandsbedieningsunit OU-700 bootst de snelle gebruikersinterface na, waardoor camera-assistenten instellingen kunnen veranderen vanaf de rechterzijde van de camera of met het verlengsnoer vanaf tien meter afstand.

Camera assistant control panel

Voedingsuitgangen voor accessoires

Belangrijke camera-accessoires met voedingsuitgangen van 12 V en 24 V aan de voorkant van de camera.

Accessory power outputs

Ontdek andere voordelen