Alt tag name: Canon C200 video camera and lens kit.
alt text goes here

Compacte en veelzijdige configuratie

Met de geïntegreerde Wi-Fi, ND-filters en een EF-vatting kan de EOS C200 op eenvoudige wijze worden geconfigureerd voor de benodigde look en bediening voor diverse filmsessies, terwijl de camera tegelijkertijd mobiel en robuust is.

Op afstand bedienen en bekijken via Wi-Fi

Met geïntegreerde ondersteuning voor Wi-Fi en Ethernet is het mogelijk om de browser op afstand te bedienen en op een computer of mobiel apparaat afbeeldingen te bekijken, wat essentieel is wanneer de camera aan een drone of hijskraan is bevestigd.

VDU Screen displaying browser remote.
C200 video camera button controls.

Ingebouwd 10-stops optisch ND-filter

De EOS C200 heeft geïntegreerde optische ND-filters met 2, 4, 6, 8 of 10 stops om de productietijd te verkorten met een snelle en eenvoudige bediening.

Comfortabele bediening met de EVF-V70

De optionele elektronische zoeker EVF-V70 is geschikt voor lichte omgevingen en maakt gebruik van een uitzonderlijk Full HD OLED-scherm met uitstekende kleuren en geïntegreerde camerabediening - ideaal is voor een zelfstandig filmmaker.

Close up view of Canon C200 video camera built in camera controls.

Compatibel met een groot assortiment Canon EF-lenzen

De EF-vatting van de EOS C200 is compatibel met Canon's communicatieprotocol voor lenzen, voor optimale prestaties van de camera in combinatie met Canon's EF-lenzen, waaronder de 4K Cine Servo-lenzen en Cine Primes in ENG-stijl.

Large range of Canon EF lenses

Optie voor PL-lensvatting

Er is een optionele PL-vatting beschikbaar zodat er meer soorten lenzen kunnen worden gebruikt.

Close up view of Canon PL lens with mount

Ontdek andere voordelen