Group of people pouring coulored powder on a woman.
alt text goes here

Nauwkeurige en betrouwbare automatische scherpstelling

Canon’s Dual Pixel CMOS AF-technologie levert indrukwekkende AF-tracking in ruim 80% van het frame, zowel horizontaal als verticaal, met selectie en bediening via het touchscreen.

Dual Pixel CMOS AF-technologie

De EOS C200 is voorzien van Canon’s speciaal ontworpen autofocustechnologie die twee fotodiodes per pixel gebruikt om twee afzonderlijke afbeeldingen te maken, zodat er met faseverschildetectie AF een soepele, snelle en nauwkeurige autofocus mogelijk is.

Canon Dual Pixel CMOS AF demonstration
Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

Eenvoudige focuspuntselectie op touchscreen

Canon’s LCD-touchscreen van 4 inch zorgt voor een snelle en intuïtieve bediening en geeft de gebruiker alle controle. Tik op het onderwerp in het frame zodat het beeld scherp wordt gesteld.

Gezichtsdetectie

Het Dual Pixel CMOS AF-systeem van de EOS C200 heeft twee trackingmodussen voor gezichten. Hierbij wordt een geselecteerd gezicht in het frame automatisch herkend en gevolgd, en kan dat gezicht voorrang krijgen ten opzichte van een eerder geselecteerd focuspunt.

Face Detection

Continue autofocus om bewegende onderwerpen te volgen

Het Dual Pixel CMOS AF-systeem van de EOS C200 kan automatisch een geselecteerd onderwerp volgen voor continue scherpstelling wanneer het onderwerp beweegt.

Picture of a group of people on a boat

Dual Pixel Focus-gids

4K-beelden kunnen genadeloos zijn wanneer het aankomt op handmatige scherpstelling. Canon’s Dual Pixel Focus Guide geeft gebruikers de kans om handmatig cruciale focus in te stellen door scherpstelindicators voor scherptediepte toe te voegen aan het geselecteerde focuspunt, zodat de kans op afwijkingen wordt geminimaliseerd.

photo of man on bike with woman showing face detection feature of video
Canon VDU displaying menu and AF speed

Autofocus instellen

Canon heeft een nieuwe menufunctie toegevoegd voor het instellen van autofocus, zodat de gebruiker de snelheid en de gevoeligheid van de AF kan aangeven voor meer flexibiliteit en controle.

Ontdek andere voordelen