EOS Movie Plugin

Met EOS Movie Plugin kan videomateriaal van geselecteerde hoogwaardige Canon EOS-camera's vastleggen en overbrengen naar het Final Cut Pro-bewerkingspakket van Apple.

De plug-in zet EOS-videomateriaal ongeveer twee keer zo snel om in de hoogwaardige codec Apple ProRes 4:2:2 als de standaardconversie van Apple. Daarnaast kunnen gebruikers tijdens het bewerken van de beelden een tijdcode, filmrolnaam en metadata.