Digital Photo Professional

Omschrijving

DPP (Digital Photo Professional) is hoogwaardige software voor het verwerken, weergeven en bewerken van RAW-opnamen voor digitale EOS-camera's en PowerShot-modellen met een RAW-functie. Met DPP kunt u eenvoudig standaard en geavanceerde bewerkings- en afdruktaken uitvoeren op RAW-opnamen. Zo zijn de volgende bewerkingsfuncties beschikbaar: beeldrotatie, witbalanscorrectie, aanpassing van het dynamisch bereik, kleuraanpassing en afstemming van tooncurvekenmerken.

DPP ondersteunt sRGB, Adobe RGB, Wide Gamut RGB en CMS (Color Management System) met het ICC-profiel (International Color Consortium).

Digital Photo Professional is opgenomen in de eerste software-installatie van uw Canon-camera.

Selecteer hieronder uw product en besturingssysteem voor de nieuwste softwareversie.

Selecteer product

Uw operating systeem

Close

Downloadinstructies

Gebruik de onderstaande instructies om de gedownloade bestanden op uw computer te vinden

Chrome

Chrome

1. Klik op de 3 kleine horizontale lijnen Chrome Bars rechts van de adresbalk
  2. Selecteer 'Downloads' in het menu
  3. Selecteer de koppeling 'Open map Downloads' aan de rechterkant van de pagina
  4. De map met uw download wordt nu geopend
Mozilla Firefox

Firefox

1. Klik op de pijl omlaag Down Arrow in de rechterbovenhoek van de browser
  2. Windows-gebruikers - klik op de kleine afbeelding van de map Firefox Folder  naast uw download
    Mac-gebruikers - klik op de kleine afbeelding van het vergrootglas Magnifying Glass  naast uw download
  3. De map met uw download wordt nu geopend
IE

Internet Explorer

1. Klik op het tandwiel Gear Wheel in de rechterbovenhoek van de browser
  2. Selecteer 'Downloads weergeven' in het menu
  3. Selecteer 'Locatie' naast uw download
  4. De map met uw download wordt nu geopend
Safari

Safari

1. Mac-gebruikers - klik op de pijl omlaag Down Arrow  in de rechterbovenhoek van de browser
    Windows-gebruikers - klik op het tandwiel Gear Wheel  in de rechterbovenhoek van de browser
  2. Klik op de kleine afbeelding van het vergrootglas Magnifying Glass naast uw download
  3. De map met uw download wordt nu geopend
Edge

Edge

1. Er verschijnt een witte balk aan de onderkant van uw browservenster waarin uw download te zien is.
    Nadat het downloaden is voltooid, klikt u op Uitvoeren om de installatie te starten of klikt u op 'Downloads weergeven…
    om de lijst van alle recent gedownloade bestanden te bekijken
    Edge Download Bar
  2. Als de witte balk niet zichtbaar is, kunt u ook toegang tot de lijst met recent gedownloade bestanden krijgen door op
    de 3 kleine horizontale lijnen Edge Bars  in de rechterbovenhoek van uw browser te klikken
  3. Klik op het pictogram met de pijl omlaag Edge Download Arrow om naar het menu Downloads te gaan. Vanuit deze lijst kunt u de
    download installeren door op de bestandsnaam te klikken
  4. Daarnaast kunt u op 'Open folder' (Map openen) klikken, om de map te openen op uw computer die uw gedownloade
    bestanden bevat
  5. Vervolgens kunt u de installatie van uw download starten door te dubbelklikken op het gedownloade bestand