Canon CanoScan LiDE 110

CanoScan LiDE 110

Dit instapmodel scanner heeft EZ-knoppen om snel te scannen, kopiëren, e-mailen en PDF-bestanden te maken. Nog meer gebruiksgemak dankzij de automatische scanmodus en de functie voor het verminderen van stof en krassen.

Voordelen

    • 2400 x 4800dpi-resolutie en 48-bits kleuren
    • 300 dpi-A4-scan in 16 seconden
    • 4 EZ-knoppen voor automatisch scannen, kopiëren, e-mailen en PDF
    • Intuïtieve vermindering van stof en krassen op foto's
    • Auto-scanmodus: eenvoudig scannen en opslaan

Meer productinformatie

Bekijk de Canon CanoScan LiDE 110 in detail

Hoge scankwaliteit


Met dit instapmodel kun je al jouw foto's en documenten scannen met een indrukwekkende resolutie van 2400 x 4800 dpi. Dankzij de 48-bits interne kleurdiepte kunnen zeer veel fotografische details worden vastgelegd. De beeldsensor en de glasplaat zijn even breed waardoor een kristalheldere weergave van al jouw foto's gegarandeerd is.

Je kunt heel snel pagina's in A4-formaat scannen, met kleurenscans van 300 dpi in slechts 16 seconden.

Compact en stijlvol


Met zijn ultracompacte en stijlvolle ontwerp past deze scanner in elk interieur. Dankzij de geïntegreerde klep kunnen allerlei soorten documenten, zoals boeken, worden gescand zonder dat men concessies aan het ontwerp heeft moeten doen.

Gebruiksvriendelijk


Deze scanner is heel eenvoudig te bedienen dankzij de 4 one-touch bedieningsknoppen. Een knop voor automatisch scannen herkent automatisch het documenttype van het origineel en zorgt ervoor dat je met één simpele klik documenten en foto's kunt scannen. De knoppen voor kopiëren, e-mail en het maken van PDF-bestanden zijn net zo gebruiksvriendelijk.

Tijdbesparende fotoverbeteringsfuncties


Er is een functie beschikbaar voor het verwijderen van stof en krasjes voor jouw foto's, waarmee je de gescande foto's kunt verbeteren. Stofdeeltjes en krassen worden automatisch verminderd en verbleekte kleuren van oude foto's worden hersteld. Auto Document Fix is een technologie waarmee tekst, afbeeldingen en foto's in gescande documenten los van elkaar automatisch worden verbeterd. Andere tijdbesparende functies zijn Auto Photo Fix II en Solution Menu EX.

Stroomvoorziening via USB


De scanner wordt via een USB-kabel van stroom voorzien en verbonden met andere apparatuur, zodat de kabelwirwar tot een minimum wordt beperkt.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon CanoScan LiDE 110.

Scanning resolution in dots per inch
No power connection required
A4 colour document scan speed
One touch operation
Scan thick documents or magazines
PDF files creation function