Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

De ultracompacte en draagbare P-150 is de snelste A4-scanner voor dubbelzijdig scannen in de branche en ideaal voor op kantoor en onderweg. Deze scanner is geschikt voor batchscanning met een snelheid van 15 ppm en beschikt over een automatische invoer voor 20 vel.

Voordelen

 • Supersnel scannen tot 15 ppm (30 ipm)
 • Ultracompact voor ruimtebesparing en meer mobiliteit
 • Aansluiten en scannen met ingebouwde software
 • Eenvoudig opstarten via USB
 • Snelle batchscanning met automatische documentinvoer van 20 vel
 • Beeldverwerking van hoge kwaliteit met sensor van 600 dpi
 • Mac/Linux-stuurprogramma voor compatibiliteit met meerdere platforms

Meer productinformatie

Bekijk Canon imageFORMULA P-150 in detail

De meest compacte en draagbare A4-scanner voor dubbelzijdig scannen in de hele branche


De P-150 heeft een licht onderstel en een klein oppervlak en is daarom ideaal voor zowel kleine kantoren als thuiskantoren met weinig ruimte - én voor professionals die onderweg documenten willen scannen.

Ideaal voor hogere productiviteit


Met de P-150 wordt niet alleen tijd bespaard, maar de productiviteit wordt ook verhoogd. U scant beide zijden van een document tegelijkertijd tot wel 15 ppm. Bovendien profiteert u van snelle batchscanning dankzij de unieke automatische documentinvoer van 20 vel.

En omdat de P-150 zo gemakkelijk is om mee te nemen, kunnen externe werknemers eenvoudig scannen als ze niet op kantoor zijn. Hierdoor kunnen belangrijke documenten zoals aankooporders, facturen en commissieaanvragen sneller worden verwerkt, wat een hogere productiviteit en lagere kosten oplevert.

Perfect voor kleine kantoren en thuiskantoren.


Dankzij het kleine oppervlak van de P-150 en het stijlvolle ontwerp past deze scanner perfect in kleine kantoren en thuiskantoren. De CaptureOnTouch-software zorgt ervoor dat iedereen zonder moeite kan scannen.

Ideaal voor de mobiele professional


Er is geen enkele andere scanner die zo goed in een tas of laptoptas past, en omdat de aansluiting via een USB-kabel plaatsvindt, hoeft de gebruiker geen AC-adapter mee te nemen. Sluit uw P-150 aan op uw laptop en begin meteen met scannen. Mobiele professionals kunnen met de CaptureOnTouch lite-software scannen vanaf de computer van anderen zonder een omslachtig stuurprogramma of een nieuwe toepassing te hoeven installeren.

Geavanceerde en intuïtieve beeldverwerking


Een zeer nauwkeurige sensor van 600 dpi levert uitstekende beeldkwaliteit, terwijl een groot scala aan beeldverwerkingsopties zoals Automatische kleurdetectie, Automatische formaatdetectie, Scheefstandcorrectie en Tekstrichtingdetectie voor een superieure scankwaliteit en efficiëntie zorgt.

CaptureOnTouch voor eenvoudig scannen

Met de CaptureOnTouch-software van Canon kunt u eenvoudig en effectief scannen. Zo kunt u routineklussen, zoals scannen naar e-mail en scannen naar desktop, uitvoeren met één druk op de knop. Gebruikers hebben tevens de optie om het op een cloud gebaseerde Evernote te installeren om informatie snel te uploaden naar internet voor snelle toegang vanaf elke locatie.

Moeiteloos samenwerken


De P-150 kan met talloze andere toepassingen voor beeldverwerking samenwerken dankzij de meegeleverde TWAIN- en ISIS-standaardstuurprogramma's. Daarnaast is de P-150 Kofax Virtual Rescan-gecertificeerd en -compatibel (VRS).

Eenvoudig opslaan


Gebruikers kunnen met de CaptureOnTouch-software en geïntegreerde toepassingen van Canon, zoals BizCard Reader, visitekaartjes rechtstreeks scannen en in hun contactpersonenbestand importeren. Met PaperPort kunnen elektronische bestanden beter worden opgeslagen, beheerd en opgehaald.

Uiterst milieuvriendelijk


De P-150 wordt gevoed via USB en verbruikt slechts 5 W stroom. Het apparaat kan dus met recht een milieuvriendelijke keuze worden genoemd. Het apparaat voldoet met gemak aan de ENERGY STAR-vereisten op het gebied van efficiënt energieverbruik en verlaagde energiekosten tijdens het gebruik.

Schitterend modern ontwerp


De moderne, gepolijste afwerking in zwarte zijdeglans maakt van de P-150 een prachtige investering.

Compatibel met meerdere platforms


De P-150 biedt compatibiliteit voor Mac-systemen met een Mac TWAIN-stuurprogramma en CaptureOnTouch-software voor Mac. Er is ook een Linux-stuurprogramma dat compatibel is met SANE, beschikbaar voor organisaties die met een open architecture-platform willen ontwikkelen. U kunt dit stuurprogramma downloaden op de Canon-website voor software ondersteuning.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon imageFORMULA P-150.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout