SPEEDLITE TRANSMITTER

CANON SPEEDLITE TRANSMITTER
ST-E3-RT(Ver.2) Update

eos-r5-ulla-lohmann-lifestyle_hero.jpg

Haal meer uit je Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Canon Europe biedt een update aan aan bezitters van een Speedlite Transmitter ST-E3-RT. Deze update naar (Ver.2) is een betaalde service voor extra functies voor een betere bediening van compatibele Canon Speedlite-flitsers (met compatibele camera's), inclusief het paradepaardje, de Speedlite EL-1.

Extra functies ondersteunt door ST-E3-RT(Ver.2) versus ST-E3-RT

Flitsbelichtingsgeheugen

Dankzij het flitsbelichtingsgeheugen (FE)1, kan d Speedlite Transmitter ST-E3-RT(Ver.2) de meest recente instellingen voor E-TTL-flitsopnamen opslaan, waardoor de fotograaf kan schakelen naar de handmatige flitsmodus en hier naar eigen inzicht kleine aanpassingen kan doen voor een snelle, eenvoudige en consistente set-up.

el-1_sample_fe-memory.jpg

Microflits

De Speedlite Transmitter ST-E3-RT(Ver.2) heeft een nieuwe low-power-optie voor 1/8192 sec1, waardoor fotografen meer controle hebben over de flitser door 14 stappen aan bereik. Dit is ideaal als slechts een beperkte hoeveelheid licht nodig is om de sfeer in een scène of portret vast te leggen, terwijl de belichting bij weinig omgevingslicht wordt uitgebalanceerd.

el-1-lifestyle_micro-flash.jpg

Wireless tweede-gordijnsynchronisatie

De Speedlite Transmitter ST-E3-RT(Ver.2) ondersteunt nu wireless tweede-gordijnsynchronisatie 1 wanneer op afstand wordt geschoten. Hierdoor heb je meer creatieve mogelijkheden om je artistiek te uiten, bijvoorbeeld met lichtsporen.

el-1-ambient-wireless-second-curtain-sync.jpg

Prijsstelling

Het upgraden van je Speedlite ST-E3-RT naar (Ver.2) is een betaalde service en kan alleen worden uitgevoerd door een Canon Professional Service Centre.

el-1-ambient_pricing.jpg

Wellicht vind je dit ook interessant ...

 • Upgrades

  Upgrades

  Verbeter de prestaties van geselecteerde Canon EOS-, Cinema EOS- en XA/XF-camera's om meer meeslepende verhalen te vertellen.

 • canon-el-1-you-might-also-be-interested-in_01.jpg

  Speedlite EL-1

  Een geavanceerde Speedlite met uitmuntende betrouwbaarheid en ultrasnelle prestaties in een robuuste weerbestendige behuizing.

 • canon-future-focus-eos-rp-speedlite-600ex_you-might-also-be-interested-in_02.jpg

  Speedlite 600EX II-RT

  Behoud de controle, zelfs in de meest veeleisende situaties.

 • speedlite-430exiii-rt-eos-70d-18-135-stm-beauty_you-might-also-be-interested-in_03.jpg

  Speedlite 430EX III-RT

  Een krachtige flitser met radiotrigger.

  1. Let op, niet alle camera's en Speedlites zijn compatibel met alle updates. Ga naar de productpagina van de Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT(Ver.2) voor meer informatie.