RF Lens / Adapter Control Ring Clicking Sound Modification

Aanpassing klikgeluid van Control Ring van RF-objectief/-adapter

Stiltebediening

In specifieke omstandigheden, zoals video-opnamen, wil je misschien het klikgeluid verwijderen dat wordt geproduceerd door de Control Ring op zowel het RF-objectief als de Control Ring-vattingadapter EF-EOS R. Canon biedt deze optie nu aan als betaalde service.

Prijsoverzicht

Deze service is beschikbaar bij Canon-centra voor service en reparatie en lokale CPS-geautoriseerde servicepartners.

Model Prijs
RF-objectieven € 70
Control Ring-vattingadapter EF-EOS R € 50

*De hierboven vermelde prijzen zijn afkomstig van Canon-centra voor service en reparatie. Prijsstelling bij CPS-geautoriseerde servicepartners kan variëren.
**Alle prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten, maar inclusief kosten voor retourzending en, indien van toepassing, serviceonderdelen.
CPS-leden kunnen profiteren van de Fast Track-reparatietijden naargelang hun lidmaatschapsniveau.
Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Belangrijke informatie

Deze service kan worden teruggedraaid om het klikgeluid weer toe te voegen. De prijs is gelijk aan de prijs voor verwijdering.

Important information

Deze service is rechtstreeks of via lokale CPS-geautoriseerde servicepartners beschikbaar bij Canon-centra voor service en reparatie. Stuur voor vragen of om je camera in te boeken een e-mail naar cps.services@canon.de

Wellicht vind je dit ook interessant

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services