Cinema EOS Maintenance Packages

Cinema EOS-onderhoudsservice

Ons onderhoudspakket

De Cinema EOS-onderhoudsservice biedt een uitgebreide service voor Cinema EOS-product, bij elk service- en reparatiecentrum van Canon.

De Cinema EOS-onderhoudsservice van Canon omvat diverse voordelen, waaronder het reinigen van de sensoren en ventilators, volledige functionaliteitschecks en vervanging van versleten onderdelen*.

De ervaren Cinema EOS-cameratechnici van Canon maken het product weer helemaal in orde, zodat je nog langer alles tot in detail kunt blijven vastleggen.

*Cinema EOS-service - versleten onderdelen, zoals vattingsglas, vattingsdraad, vattingsplaten en poortafdichtingen, worden gecontroleerd. De technicus bepaalt vervolgens wat er moet worden vervangen.

Cinema EOS Service – Basic

Belangrijke informatie

Als er tijdens de door jou aangevraagde onderhoudsservice een fout met je product wordt vastgesteld, neemt het Canon-centrum voor service en reparatie contact met je op om een kopie van je aankoopbewijs op te vragen om je Canon-garantie te valideren (als je die nog niet hebt meegestuurd) of, als je product niet meer onder de Canon-garantie valt, om niet-gratis reparatieopties (zoals reparatie voor een vast bedrag, beperking van reparatie of een schatting van tijd en kosten) te bespreken.

Er is geen reparatiegarantie op volgende storingen die niet zijn vastgesteld tijdens de onderhoudsservice.

Important information

Prijsoverzicht

Met ingang van 1 december 2022

Prijs Model
EOS C100/C100 Mark II EOS C200 EOS C300/C500 EOS C300 Mark II EOS C300 Mark III / EOS C500 Mark II EOS C700 Series
€ 258,60 € 321,30 € 321,30 € 321,30 € 404,60 € 404,60

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en retourkosten. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

CPS-leden kunnen profiteren van de Fast Track-reparatietijden naargelang hun lidmaatschapsniveau.

Deze services worden geleverd door de Canon Professional Servicecentra. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar cps.services@canon.de. Lokale CPS-geautoriseerde servicepartners kunnen gelijkwaardige of vergelijkbare services bieden.
Klik hier om het reparatieproces te volgen en het dichtstbijzijnde Canon Service Center te vinden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services