Sensor Clean & Check

Reinigen en controleren van sensoren

Een eenvoudige service die je tijd en stress bespaart

De sensor is het kloppend hart van je camera en een van de factoren die bepalend zijn voor de beeldkwaliteit. De sensor kan stof en vuil aantrekken wanneer objectieven worden vervangen. Het is dus van essentieel belang dat de sensor schoon is en perfect werkt.

Sensoren zijn uiterst gevoelig en een veilige en effectieve reiniging vereist veel ervaring en expertise. Door je sensor in goede staat te houden, hoef je niet telkens die vlekjes op je foto's weg te werken die worden veroorzaakt door stof. Zo bespaar je heel veel tijd. Dit werk wordt uitgevoerd volgens de hoogste professionele normen, door volledig getrainde Canon-specialisten, voor een betaalbaar eenmalig bedrag.

Dit is wat je moet weten

De service voor sensorreiniging en -controle omvat het reinigen van de beeldsensor, de spiegel (indien van toepassing), het matglas (indien van toepassing), externe LCD-oppervlakken en de camerabody.

Sensor clean and check

Belangrijke informatie

Let op: gezien de aard van stof op sensoren is er geen garantie op deze service. Zorg ervoor dat de cameradop erop zit wanneer de camera wordt verzonden voor reiniging. Controleer ook de beeldkwaliteit meteen nadat je de camera hebt teruggekregen.

Als er tijdens de door jou aangevraagde onderhoudsservice een fout met je product wordt vastgesteld, neemt het Canon-centrum voor service en reparatie contact met je op om een kopie van je aankoopbewijs op te vragen om je Canon-garantie te valideren (als die nog niet is ontvangen) of, als je product niet meer onder de Canon-garantie valt, om niet-gratis reparatieopties (zoals reparatie voor een vast bedrag, beperking van reparatie of een schatting van tijd en kosten) te bespreken.

Important information

Prijsoverzicht

Deze service is beschikbaar in Canon Professional Servicecentra.

Servicekosten

Met ingang van 1 december 2022
Cameratype Prijs
EOS full-frame sensor € 59,50
EOS APS-C-sensor € 47,60
EOS R full-frame sensor € 59,50
EOS R APS-C-sensor
EOS M
€ 47,60

Alle prijzen zijn inclusief btw en retourkosten. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

CPS-leden kunnen profiteren van de Fast Track-reparatietijden naargelang hun lidmaatschapsniveau.

Deze services worden geleverd door de Canon Professional Servicecentra. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar cps.services@canon.de. Lokale CPS-geautoriseerde servicepartners kunnen gelijkwaardige of vergelijkbare services bieden.
Klik hier om het reparatieproces te volgen en het dichtstbijzijnde Canon Service Center te vinden.

Wellicht vind je dit ook interessant

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services