2-17 september, Perpignan, Frankrijk

Visa pour l’Image

Pro Event VISA 2017

Visa pour l’Image is een van de belangrijkste festivals voor fotojournalistiek ter wereld. Het is een evenement waar indrukwekkende verhalen en degenen die verantwoordelijk zijn voor het vertellen van deze verhalen samenkomen.

Op het festival dat voor de 29e keer wordt gehouden in de prachtige Franse stad Perpignan, zijn meer dan 20 tentoonstellingen te zien van topfotografen van over de hele wereld, met uiteenlopende thema's zoals conflict, natuur, mensen en milieu.

's Avonds worden er in het middeleeuwse Campo Santo films vertoond over verschillende actuele onderwerpen. Deze imposante locatie is een passende achtergrond voor de vertoning van deze spraakmakende films.

Ook geeft Visa pour l’Image bezoekers de mogelijkheid mee te doen aan verschillende symposia en conferenties over de problemen waarmee fotojournalisten te kampen hebben en krijgen zij de kans te netwerken met grote fotobureaus en fotomerken.

Bij de stand van Canon in het Palais des Congrès kun je de nieuwste camera's en lenzen van Canon uitproberen, workshops van leden van het Canon Ambassador-programma volgen, je Canon-camera laten repareren, een professionele portretfoto laten maken of deskundigen van Canon om advies vragen.

Ga voor meer informatie over het event naar:
http://visapourlimage.com/festival.do

De stand van Canon en wat je kunt verwachten

Dit zijn enkele van de producten die in de Canon-stand op Visa worden getoond:

EOS 5D Mark IV
EOS-1D X Mark II
imagePROGRAF Pro-1000
EOS M5
EOS C200