PIXMA_TS_9050 home environment living room

PIXMA TS9050-serie

Haal het meeste uit elke afzonderlijke opname met deze prachtige, hoogwaardige printer. Ideaal voor zelfs de meest veeleisende fotografen.

INKT KOPEN

PIXMA_TS_9050 close up of front panel

Compact, verbeterd en bijzonder capabel

Met sublieme prints en een groot aantal verbindingsopties. De PIXMA TS9050 is een volledig uitgerust fotoprint-, scan- en kopieerapparaat met een 12,6 cm (5 inch) touchscreen, in een elegant, compact apparaat

Elegant, compact ontwerp

Geniet van een vernieuwde stijl met een model dat zo'n 29% kleiner is dan de eerdere modellen.* Eenvoudige, stijlvolle lijnen gecombineerd met een structuurafwerking en een ruimtebesparend horizontaal ontwerp dat in elk interieur past. De PIXMA TS9050 is een prachtige printer die prachtige foto's levert.

PIXMA_TS_9050 home environment chest of drawers


Snel en gebruiksvriendelijk

Dankzij de automatische uitvoerlade, het frontpaneel en de dubbele papierinvoer kun je sneller en voordeliger printen. Het grote 12,6 cm touchscreen geeft je eenvoudige toegang tot een scala aan functies, van basisfuncties voor printen en scannen tot foto's printen vanaf SD-geheugenkaarten.

PIXMA_TS_9050 Open front panel lifestyle

Wees creatief

Met het touchscreen van de PIXMA TS9050 laat je je camerafoto's er nog beter uitzien met creatieve fotofilters op het scherm en pas je snel en eenvoudig filters in social mediastijl toe op de foto's op je SD-kaart. Je kunt zelfs het originele beeld naast het gefilterde beeld bekijken voor het printen, zodat je zeker weet dat je tevreden bent met het eindresultaat.

PIXMA_TS_9050 filtering images

Eenvoudige connectiviteit

Print overal eenvoudig foto's van fotolabkwaliteit en tekstdocumenten met Wi-Fi, Ethernet, Android, iOS, Google Cloud Print en Windows 10 Mobile. Met PIXMA Cloud Link heb je ook de vrijheid om te printen en scannen naar cloudservices, en met Android-apparaten met NFC kun je scannen en printen met één druk op de knop. Scannen naar cloud is uitsluitend beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt.

PIXMA_TS_9050 phone connectively

Gebruik de PIXMA Cloud Link via de Canon PRINT-app of het touchscreen van de PIXMA TS9050 en print vanaf vele populaire sociale netwerk- en cloudservices, waaronder Facebook, Google Drive en Dropbox. Je kunt zelfs op Instagram en je foto's printen met behulp van Canon's vierkante glanzende fotopapier van 13 x 13 cm.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9050 colour print out

Superieure prestaties

Met de verbeterde printkoptechnologie en de 6 afzonderlijke inktcartridges (inclusief grijs) van de PIXMA TS9050-serie wordt korrelvorming verminderd en worden je herinneringen met verbluffende details vastgelegd.

Voordelig printen

Automatisch in-/uitschakelen zorgt ervoor dat je printer klaar is voor gebruik zodra je hem nodig hebt. Door gebruik van Canon XL-inktcartridges met grote capaciteit bespaar je tot wel 30% op je afdrukkosten per pagina in vergelijking met standaardcartridges. Je kunt zelfs besparen op papier met automatisch dubbelzijdig printen.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Specificaties

icon

Wi-Fi

Wireless gebruiken en delen

Smartphone and Tablet print

Printen vanaf smartphone en tablet

Canon PRINT-app

5.0 Type 12.6cm TFT

Groot 12,6 cm touchscreen

Eenvoudig navigeren door printerfuncties

Creative Filter

Creatieve filters

Fotofilters toepassen op het touchscreen

2 way

Twee papierinvoerlades

Gelijktijdig normaal papier en fotopapier plaatsen

6 Single Inks

6 gescheiden inktcartridges

Vervang alleen de inkt die op is

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Printen vanaf en scannen naar de cloud

Memory Card

SD-kaart

Printen vanaf SD-geheugenkaarten

Bekijk volledige specificaties

PIXMA_TS_9050 close up of front panel
PIXMA_TS_9050 whats in the box

Inhoud van de doos

Print en scan documenten en foto's moeiteloos met deze hoogwaardige, compacte printer voor thuis.

• All-in-One printer – PIXMA TS9050-serie

• Plaatsing inktcartridges

• Netsnoer

• Installatie-CD-ROM

• Handleidingen

Gerelateerde producten

Accessoires

Haal meer uit je Canon-printer

Van social media en cloud printen tot plakboeken en pop-upkaarten. Ontdek je creativiteit met de Canon PRINT-app en Creative Park-software.

*Volume vergeleken met een vorig model uit de MG7700-serie, met de voorste papiercassette, achterste lade en uitvoerlade naar binnen geschoven in de printer. Wanneer het A4/LTR-papier in de voorste papiercassette zit, zal een deel van de cassette verder uitsteken dan het bedieningspaneel (35 mm - PIXMA TS9050-serie)