Printers voor thuis

PIXMA TS705

Specificaties

Functies
Printen
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specificaties

 • Notification Image

  5 single inktcartridges

 • Notification Image

  Printbare nagelstickers

 • Notification Image

  Automatisch dubbelzijdig printen

 • Notification Image

  Tweeregelig LCD-scherm

 • Notification Image

  PIXMA Cloud Link

 • Notification Image

  Smartphone Copy

 • Notification Image

  Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit

 • Notification Image

  350 vel invoercapaciteit

Gedetailleerde specificaties

Algemene specificaties

Printerspecificaties

Cartridges en capaciteit

Ondersteund Papier

Interface

Connectiviteit

Software

Fysieke kenmerken

Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

De printsnelheid is afhankelijk van de systeemconfiguratie, de interface, de software, de complexiteit van het document, de printmodus, de paginadekking, het type papier dat wordt gebruikt enz.

Het inktverbruik is afhankelijk van de geprinte tekst/foto's, de gebruikte softwaretoepassingen, de printmodus en het type papier dat wordt gebruikt. Voor informatie over de capaciteit ga je naar www.canon.nl/ink/yield

Alle merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Amazon, Echo, Echo Plus, Echo Dot, Echo Spot, Echo Show, Amazon Tap, Alexa en alle bijbehorende logo's en bewegingsmerken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

Ondersteuning voor Alexa is momenteel verkrijgbaar in de Amazon Alexa skill store voor Engels, Frans, Duits en Japans.

Ondersteuning voor Alexa is momenteel niet verkrijgbaar voor andere talen. Controleer vooraf of Amazon Alexa voor de gewenste taal verkrijgbaar is.

Voor het gebruik van Alexa is een actief, gekoppeld Smart Assistant-account vereist en de bijbehorende app moet zijn ingeschakeld. De smartphone of de tablet en de printer moeten actief zijn verbonden met het Canon Inkjet Cloud Printing Center en de vereiste actie(s), skill(s) of applet(s) moeten beschikbaar/ingeschakeld zijn op de compatibele printer.

Spraakopdrachten kunnen niet worden weergegeven als tekst op Amazon-smartphones met schermen.

 1. Inktdruppeltjes kunnen worden gespoten met een minimale pitch van 1/4800 inch
 2. De printsnelheid voor A4-documenten op normaal papier wordt gemeten op basis van het gemiddelde van ESAT in de testnorm van ISO / IEC 24734.
 3. De printsnelheid voor A4-documenten op normaal papier wordt gemeten op basis van het gemiddelde van ESAT in de testnorm van ISO / IEC 24734.
 4. De fotoprintsnelheid is gebaseerd op de standaardinstelling en het gebruik van de ISO / JIS-SCID N2-standaard op Canon Photo Paper Plus Glossy II. Er wordt geen rekening gehouden met de verwerkingstijd van de gegevens op de hostcomputer.
 5. Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon met behulp van de ISO / IEC 24712-grafiek en continue printsimulatie met de vervanging na de eerste installatie.
 6. Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon met behulp van de ISO / IEC 29103-grafiek en continue printsimulatie met de vervanging na de eerste installatie.
 7. Normaal papier (A4, zwart-wit). Geluidsniveau gemeten op basis van ISO-norm 7779.
 8. Printen: bij kopiëren van ISO/JIS-SCID N2 (geprint met inkjetprinter) op normaal A4-papier met de standaardinstellingen.
 9. TEC-waarde (Typical Electricity Consumption): de TEC-waarde is berekend op basis van de aanname dat de eenheid gedurende 5 dagen constant wordt geschakeld tussen de operationele modus, de slaapstand en de uitgeschakelde modus, en dat de eenheid in de resterende 2 dagen binnen dezelfde week zich in de slaapstand of uitgeschakelde modus bevindt. De TEC-waarde van dit product wordt op eigen initiatief berekend door Canon met behulp van een TEC-meetprocedure die is vastgelegd in het internationale ENERGY STAR-programma.