Printers voor thuis

Canon PIXMA G3520

Specificaties

Modelnummers

PIXMA G3520

Functies

Wi-Fi, printen, scannen en kopiëren, cloud

Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specificaties

 • Notification Image

  Printsnelheden

 • Notification Image

  Printen vanaf een mobiel apparaat

 • Notification Image

  4 eenvoudige navulbare inkttanks

 • Notification Image

  Print foto's zonder witrand in formaten tot A4

 • Notification Image

  Print probleemloos met Wi-Fi

 • Notification Image

  Vervangbare onderhoudscassette

 • Notification Image

  Eenvoudig te bedienen met tweeregelig LCD-display

 • Notification Image

  Banners printen

Gedetailleerde specificaties

Algemene specificaties

Printspecificaties

Cartridges en capaciteit

Ondersteund papier

Scannerspecificaties

Specificaties kopieerapparaat

Interface

Software

Fysieke kenmerken

 1. Inktdruppeltjes kunnen worden gespoten met een minimale pitch van 1/4800 inch
 2. De printsnelheid voor A4-documenten op normaal papier wordt gemeten op basis van het gemiddelde van ESAT in de testnorm van ISO/IEC 24734.
 3. De printsnelheid voor A4-documenten op normaal papier wordt gemeten op basis van het gemiddelde van ESAT in de testnorm van ISO/IEC 24734.
 4. De fotoprintsnelheid is gebaseerd op de standaardinstelling en het gebruik van de ISO/JIS-SCID N2-standaard op Canon Photo Paper Plus Glossy II. Er wordt geen rekening gehouden met de verwerkingstijd van de gegevens op de hostcomputer.
 5. De papiersoorten die printen zonder witrand NIET ondersteunen zijn: enveloppen, High Resolution Paper, T-Shirt Transfer, Photo Stickers
 6. *Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon met behulp van de ISO/IEC 24712-grafiek en continue printsimulatie met de vervanging na de eerste installatie.
 7. De zuinige modus vermindert het verbruik van zwarte inkt door de dichtheid te verlagen. Zo kunnen er 26% meer pagina's worden geprint dan in de standaardmodus
 8. *Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon met behulp van de ISO/IEC 29103-grafiek en continue printsimulatie met de vervanging na de eerste installatie.
 9. De optische resolutie is een meting van de maximale Hardware Sampling Resolution en is gebaseerd op ISO 14473.
 10. De hoogste snelheid bij USB Hi-Speed op een Windows-pc. De tijd voor overdracht naar de computer is niet meegerekend.
 11. De kopieersnelheid van kleurendocumenten wordt gemeten naar het gemiddelde van sFCOT en sESAT in prestatietest van ISO/IEC 29183. De kopieersnelheid is afhankelijk van de complexiteit van het document, de kopieermodus, de paginadekking, het type papier dat wordt gebruikt enz. Er wordt geen rekening gehouden met de opwarmtijd.
 12. Voor wireless printen is een werkend netwerk met wireless 802.11b/g/n/ac- of ad-capaciteit vereist met een snelheid van 2,4 GHz. De prestaties van het wireless netwerk zijn afhankelijk van het terrein en de afstand tussen de printer en de clients van het wireless netwerk.
 13. DPS over IP-compatibel apparaat vereist.
 14. De Easy-PhotoPrint Editor-software vereist een internetverbinding en is compatibel met de volgende besturingssystemen: Microsoft Windows 10 (64-bits/32-bits), Microsoft Windows 8.1 (64-bits/32-bits), Microsoft Windows 7 SP1 (64-bits/32-bits), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 en Mac OS X El Capitan v10.10.5. De minimale vereisten voor Windows en MacOS/Mac OS X zijn: 2 GB RAM en een monitor met 1024 x 768-resolutie. Voor de mobiele Easy-PhotoPrint Editor-app heb je een internetverbinding nodig en de Easy-PhotoPrint Editor-app v1.1.0, die gratis beschikbaar is in de App Store en bij Google Play. Compatibel met iPad Air2 (2e generatie), iPad Mini 4 en iPhone 6s of hoger met iOS 10 of hoger en mobiele Android-apparaten met Android 5.x of hoger. Enkele uitzonderingen kunnen voorkomen. De volgende bestandsindelingen worden ondersteund: JPEG, PNG, HEIF (apparaten met iOS 11 en Mac OS v10.13 of hoger), DLP-opslaggegevens, Poster Artist-exportgegevens, EasyPhoto+-exportgegevens, Easy-PhotoPrint Editor-exportgegevens.
 15. Vereist een internetverbinding en de Canon PRINT Inkjet/SELPHY-app, gratis verkrijgbaar in de App Store en bij Google Play. Compatibel met iPad, iPhone 3GS of hoger en iPod touch 3e generatie of hoger met iOS 7.0 of hoger, en mobiele Android-apparaten met Android 2.3.3 of hoger. Het apparaat moet zijn verbonden met hetzelfde werkende netwerk met wireless 802.11 b/g/n/a-capaciteit als de printer. Vereist een compatibele sociale media-account en is onderworpen aan die Gebruiksvoorwaarden van de desbetreffende sociale media-accounts. Enkele uitzonderingen kunnen voorkomen.
 16. Canon Print Service is een printplug-in voor Android-smartphones en -tablets die het mogelijk maakt om vanaf Android v4.4 - v5.0-apparaten op vele compatibele Canon-printers te printen via een Wi-Fi-netwerk. De plug-in werkt niet als een zelfstandige app. Gratis beschikbaar bij Google Play.
 17. Voor AirPrint-functionaliteit is een compatibele iPad, iPhone of iPod Touch met iOS 7.0 of hoger vereist en een printer met AirPrint-ondersteuning die is aangesloten op hetzelfde netwerk als het iOS-apparaat. Een printer die is aangesloten op de USB-poort van je Mac, PC, Airport Base Station of Time Capsule wordt niet ondersteund.
 18. Hiervoor heb je een smartphone of tablet nodig waarop de Canon PRINT Inkjet/SELPHY-app is geïnstalleerd en die is aangesloten op het gewenste actieve wireless netwerk om de kabelloze installatie te voltooien.
 19. Hiervoor is een mobiel Android-apparaat met een Android 4.4-besturingssysteem of hoger vereist, waarbij de Mopria Print Service vooraf moet zijn geladen met dat apparaat en de compatibele PIXMA-printer in hetzelfde wireless netwerk. De Mopria-ervaring is ook beschikbaar op mobiele Android 4.4-apparaten met een download van de Mopria Print Service van Google Play.
 20. Hiervoor is een actief, gekoppeld Smart Assistant-account vereist en de bijbehorende app moet zijn ingeschakeld. De smartphone of de tablet en de printer moeten actief zijn verbonden met het Canon Inkjet Cloud Printing Center en de vereiste actie(s), skill(s) of applet(s) moeten beschikbaar/ingeschakeld zijn op de compatibele printer. Spraakopdrachten kunnen niet worden weergegeven als tekst op Amazon-smartphones met schermen. Alleen ondersteund voor Engels, Frans en Duits.
 21. Hiervoor is een actief, gekoppeld Smart Assistant-account vereist en de bijbehorende app moet zijn ingeschakeld. De smartphone of de tablet en de printer moeten actief zijn verbonden met het Canon Inkjet Cloud Printing Center en de vereiste actie(s), skill(s) of applet(s) moeten beschikbaar/ingeschakeld zijn op de compatibele printer. Spraakopdrachten kunnen niet worden weergegeven als tekst op Amazon-smartphones met schermen. Alleen ondersteund voor Engels, Frans en Duits.
 22. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar bij deze besturingssystemen. Raadpleeg de handleiding of website voor meer informatie.
 23. Vereist een internetverbinding en de Canon PRINT Inkjet/SELPHY-app, gratis verkrijgbaar in de App Store en bij Google Play. Compatibel met iPad, iPhone 3GS of hoger en iPod touch 3e generatie of hoger met iOS 7.0 of hoger, en mobiele Android-apparaten met Android 2.3.3 of hoger. Het apparaat moet zijn verbonden met hetzelfde werkende netwerk met wireless 802.11 b/g/n/a-capaciteit als de printer. Vereist een compatibele sociale media-account en is onderworpen aan die Gebruiksvoorwaarden van de desbetreffende sociale media-accounts. Enkele uitzonderingen kunnen voorkomen.
 24. Vereist een internetverbinding en de Creative Park-app, gratis verkrijgbaar in de App Store en bij Google Play. Compatibel met de besturingssystemen iOS 12.0 of hoger/Android OS 5.0 of hoger. Je hebt een Canon-ID en een Canon-inkjetprinter nodig om deze app te kunnen gebruiken.
 25. De Easy-PhotoPrint Editor-software vereist een internetverbinding en is compatibel met de volgende besturingssystemen: Microsoft Windows 10 (64-bits/32-bits), Microsoft Windows 8.1 (64-bits/32-bits), Microsoft Windows 7 SP1 (64-bits/32-bits), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 en Mac OS X El Capitan v10.10.5. De minimale vereisten voor Windows en MacOS/Mac OS X zijn: 2 GB RAM en een monitor met 1024 x 768-resolutie. Voor de mobiele Easy-PhotoPrint Editor-app heb je een internetverbinding nodig en de Easy-PhotoPrint Editor-app v1.1.0, die gratis beschikbaar is in de App Store en bij Google Play. Compatibel met iPad Air2 (2e generatie), iPad Mini 4 en iPhone 6s of hoger met iOS 10 of hoger en mobiele Android-apparaten met Android 5.x of hoger. Enkele uitzonderingen kunnen voorkomen. De volgende bestandsindelingen worden ondersteund: JPEG, PNG, HEIF (apparaten met iOS 11 en Mac OS v10.13 of hoger), DLP-opslaggegevens, Poster Artist-exportgegevens, EasyPhoto+-exportgegevens, Easy-PhotoPrint Editor-exportgegevens.
 26. Normaal papier (A4, Z/W). Geluidsniveau gemeten op basis van ISO-norm 7779.
 27. Kopiëren: bij kopiëren van ISO/JIS-SCID N2 (geprint met inkjetprinter) op normaal A4-papier met de standaardinstellingen.
 28. TEC-waarde (Typical Electricity Consumption): de TEC-waarde is berekend op basis van de aanname dat de eenheid gedurende 5 dagen constant wordt geschakeld tussen de operationele modus, de slaapstand en de uitgeschakelde modus, en dat de eenheid in de resterende 2 dagen binnen dezelfde week zich in de slaapstand of uitgeschakelde modus bevindt. De TEC-waarde van dit product wordt op eigen initiatief berekend door Canon met behulp van een TEC-meetprocedure die is vastgelegd in het internationale ENERGY STAR-programma.