MegaTank-printers

Canon PIXMA G1520

Specificaties

Modelnummers
PIXMA G1520
Functies
Printen
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specificaties

 • Notification Image

  Printsnelheden

 • Notification Image

  Print foto's zonder witrand in formaten tot A4

 • Notification Image

  4 eenvoudige navulbare inkttanks

 • Notification Image

  Vervangbare onderhoudscassette

 • Notification Image

  Banners printen

 • Notification Image

  Hybride inkt voor haarscherpe teksten en levendige foto's

 • Notification Image

  Inktcartridges met hoge capaciteit voor continu printen

Gedetailleerde specificaties

Algemene specificaties

Printerspecificaties

Cartridges en capaciteit

Ondersteund Papier

Interface

Software

Fysieke kenmerken

 1. Inktdruppeltjes kunnen worden gespoten met een minimale pitch van 1/4800 inch
 2. De printsnelheid voor A4-documenten op normaal papier wordt gemeten op basis van het gemiddelde van ESAT in de testnorm van ISO / IEC 24734.
 3. De printsnelheid voor A4-documenten op normaal papier wordt gemeten op basis van het gemiddelde van ESAT in de testnorm van ISO / IEC 24734.
 4. De fotoprintsnelheid is gebaseerd op de standaardinstelling en het gebruik van de ISO / JIS-SCID N2-standaard op Canon Photo Paper Plus Glossy II. Er wordt geen rekening gehouden met de verwerkingstijd van de gegevens op de hostcomputer.
 5. De papiersoorten die printen zonder witrand NIET ondersteunen zijn: enveloppen, High Resolution Paper, T-Shirt Transfer, Photo Stickers
 6. Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon met behulp van de ISO / IEC 24712-grafiek en continue printsimulatie met de vervanging na de eerste installatie.
 7. De zuinige modus vermindert het verbruik van zwarte inkt door de dichtheid te verlagen. Zo kunnen er 26% meer pagina's worden geprint dan in de standaardmodus
 8. Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon met behulp van de ISO / IEC 29103-grafiek en continue printsimulatie met de vervanging na de eerste installatie.
 9. De Easy-PhotoPrint Editor-software vereist een internetverbinding en is compatibel met de volgende besturingssystemen: Microsoft Windows 10 (64-bits / 32-bits), Microsoft Windows 8.1 (64-bits / 32-bits), Microsoft Windows 7 SP1 (64-bits / 32-bits), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 en Mac OS X El Capitan 10.10.5. De minimale vereisten voor Windows en MacOS/Mac OS X zijn: 2 GB RAM en een monitor met 1024 x 768-resolutie.
 10. Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar bij deze besturingssystemen. Raadpleeg de handleiding of website voor meer informatie.
 11. Normaal papier (A4, zwart-wit). Geluidsniveau gemeten op basis van ISO-norm 7779.
 12. Printen: bij printen van ISO/JIS-SCID N2 (geprint met inkjetprinter) op normaal A4-papier met de standaardinstellingen.
 13. TEC-waarde (Typical Electricity Consumption): de TEC-waarde is berekend op basis van de aanname dat de eenheid gedurende 5 dagen constant wordt geschakeld tussen de operationele modus, de slaapstand en de uitgeschakelde modus, en dat de eenheid in de resterende 2 dagen binnen dezelfde week zich in de slaapstand of uitgeschakelde modus bevindt. De TEC-waarde van dit product wordt op eigen initiatief berekend door Canon met behulp van. een TEC-meetprocedure die is vastgelegd in het internationale ENERGY STAR-programma.