Canon PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Produceer professionele prints van galeriekwaliteit met deze A3+ fotoprinter met 10 inktcartridges. Deze printer biedt voortreffelijke professionele prints in kleur en zwart/wit, ondersteuning voor een groot aantal media en verbeterde connectiviteit.

PIXMA PRO10

Voordelen

  • Fotoprinter voor A3+ foto's van galeriekwaliteit
  • Inktsysteem met 10 pigmenten
  • Professionele prints in kleur en zwart/wit
  • Gelijkmatige glans van hoge kwaliteit en diepe zwarttinten
  • Uitzonderlijk lange levensduur van foto's
  • Printplug-in voor een efficiënte workflow
  • Ondersteuning voor een groot aantal media
  • Verbeterde connectiviteit

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA PRO-10 in detail

Foto's van galeriekwaliteit


Met het PIXMA_PRO-10 10-kleuren inktsysteem kun je uitstekende, professionele prints produceren op allerlei formaten, van 10 x15 cm tot A3+ of zelfs 35 cm breed. Het is de ideale keuze voor de fotograaf die prints van expositiekwaliteit wil produceren of foto's van galeriekwaliteit wil verkopen.

Professionele kleuren


De LUCIA-pigmentinkten produceren fantastische, inspirerende resultaten met een verbluffende consistentie en uitzonderlijke levensduur. Het 10-kleuren inktsysteem kan een breed kleurengamma reproduceren, wat de levendigheid en scherpte van de geprinte foto's nog verder versterkt.

Fraaie zwart/wit prints


Dankzij de drie speciale zwart/wit inkten van de PIXMA_PRO-10 kun je schitterende zwart/wit foto's produceren met vloeiende kleurovergangen. De inkten matzwart en Photo Black zijn altijd beschikbaar, zodat je nooit inkt verspilt als je overstapt van glanzend fotopapier op mat fotopapier.

Uniforme glans


De heldere Chroma Optimizer-inkt wordt gebruikt op de bedrukte gedeelten van glanzend en halfglanzend papier, waardoor de dichtheid van zwarttinten verbetert, het kleurengamma verbreedt en fotoprints worden geleverd met een ongekend gelijkmatige glansafwerking.

Kwaliteit en snelheid


De PIXMA_PRO-10 is voorzien van een FINE-printkop met inktdruppels van 4 pl, waardoor een printresolutie tot 4800 dpi wordt verkregen voor zeer gedetailleerde, korrelvrije prints. Je kunt in kleur of zwart/wit A3+ foto's met witrand van galeriekwaliteit printen in minder dan vier minuten.

Efficiënte workflow


De nieuwe Print Studio Pro-plug-in garandeert een soepele, efficiënte workflow voor professioneel printen. Deze printplug-in voor veelgebruikte fototoepassingen vergemakkelijkt de navigatie door alle printinstellingen weer te geven in een overzichtelijk menu.

Nauwkeurige kleurenweergave


De nieuwe PRO-modus van Canon (kleurenprofiel voor printerstuurprogramma) zorgt dat de geprinte kleuren nauwkeurig overeenkomen met de kleuren op het scherm. Voor een nog betere kleurprecisie kun je unieke ICC-profielen maken of je kunt met behulp van de Colour Management Tool Pro-software van Canon de printerinstellingen verder verfijnen.

Papierkeuze


Printen op het papier van je voorkeur in elk gewenst formaat. Het originele fotopapier van Canon wordt ondersteund en bovendien kun je ICC-profielen van Canon downloaden en gebruiken voor allerlei papiersoorten van bekende fabrikanten, zoals Hahnemühle, Ilford en Canson.

Connectiviteit


Dankzij de Wi-Fi- en Ethernetconnectiviteit kun je de printer overal plaatsen - perfect voor de serieuze thuisfotograaf of kleine studio. Foto's direct printen vanaf smartphones en tablets via Easy-PhotoPrint van Canon of Apple AirPrint.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA PRO-10.

Micro ink droplets for precise print

Micro-inktdruppels voor nauwkeurig printen

High resolution photo printing

Foto's printen in hoge resolutie

Superb photolab-quality print head

Printkop voor fantastische prints van fotolabkwaliteit

Only change the ink which runs out

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

High longevity pigment ink

Pigmentinkt met lange levensduur

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Chroma Optimizer

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Print plug-in for photo applications

Print plug-in voor fototoepassingen

One-stop creative software

Een softwarepakket voor alle toepassingen

Print directly onto disc

Rechtstreeks op schijf printen

Prints up to A3+ and 35cm wide

Print tot A3+ en 35 cm breed