Canon PIXMA MX535

PIXMA MX535

Eenvoudig printen, kopiëren, scannen en faxen met deze cloud-compatibele All-in-One. Gebruik Wi-Fi connectiviteit om functies te delen tussen meerdere PC's en smartphones.

PIXMA MX535

Voordelen

  • All-in-One met cloud-ondersteuning voor printen, kopiëren, scannen en faxen
  • Volledig geïntegreerde ADF (Auto Document Feeder) voor 30 vel
  • Eenvoudig delen op kantoor met Wi-Fi connectiviteit
  • Printen vanaf en scannen naar mobiele apparaten met Canon PRINT-app
  • Ondersteuning voor PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print en Apple AirPrint

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MX535 in detail

Geavanceerde All-in-One met Wi-Fi


Ga voor productiviteit in je kantoor aan huis met deze stijlvolle cloud-compatibele All-in-One voor hoogwaardig printen, kopiëren, scannen en faxen. Je kunt eenvoudig functies delen tussen meerdere PCs via een wireless verbinding. Dankzij het compacte FastFront-design is papier plaatsen en cartridges vervangen bijzonder eenvoudig.

Smart device en cloud printing


Met PIXMA Cloud Link kun je documenten en foto's printen van cloudservices zoals Evernote en Dropbox met behulp van je smartapparaat en de Canon PRINT-app. Met dezelfde app kun je printen vanaf en scannen naar je smartphone op iedere plek op kantoor of thuis. Ook ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print is aanwezig.

Hoge kwaliteit, snel


Canon's FINE-inkttechnologie zorgt keer op keer voor snelle, superieure printkwaliteit; van glanzende illustraties met levendige kleuren tot bedrijfsdocumenten met een uitzonderlijke helderheid. Ga voor A4-documenten met printsnelheden tot wel 9,7 ipm in zwart-wit of 5,5 ipm in kleur. Je kunt een A4-kleurenpagina kopiëren in 24 seconden en een 10 x 15 cm foto zonder witrand in circa 46 seconden.

Bespaar op inkt en papier


Print meer voor minder. Met de optionele XL-cartridges kun je aanzienlijk meer pagina's printen dan met standaardcartridges. Bovendien hoef je ze minder vaak te vervangen - ideaal als je veel print. Hiermee ben je tot 50% goedkoper uit per pagina dan met standaardcartridges. Met de automatische functie voor dubbelzijdig printen verbruik je minder papier en maak je professionele, dubbelzijdig geprinte documenten.

ADF


De volledig geïntegreerde ADF (Automatic Document Feeder) voor 30 vel zorgt voor maximale productiviteit, dankzij moeiteloos en snel scannen, kopiëren of faxen van grote documenten. Met de USB-poort kun je gescande documenten rechtsreeks op een USB-geheugenstick opslaan.

Access Point-modus


Met de ingebouwde Access Point-modus kan deze printer een netwerk on-demand maken om rechtstreeks vanaf je printer wireless te scannen naar of printen vanaf je smartphone of tablet zonder toegang tot een veilig Wi-Fi netwerk.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MX535.

Convenient and easy to replace

Handig en gemakkelijk te vervangen

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Printing from cloud services

Printen vanaf cloudservices

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Automatic multipage copying

Automatisch meerdere pagina's kopiëren

Scan to USB memory

Scannen naar USB-geheugen

FAX function

Faxfunctie

  • All-in-One-printer – PIXMA MX535
  • FINE-cartridges (kleur, zwart)
  • Netsnoer
  • Installatie cd-rom
  • Handleidingen en andere documenten
AirPrint-Printers

Wireless printen

Met Wi-Fi is printen vanaf smartphones en tablets mogelijk.

Cloud Printing

PIXMA-cloudprinters geven je de vrijheid om via je smartphone of tablet rechtstreeks vanaf online cloudservices te printen.

Cloud-Printers

Leren en ontdekken

Online manual and download

Online handleiding en installatie-instructies

Bekijk de handleiding voor deze printer online zonder bestanden te hoeven downloaden naar of installeren op je pc, smartphone of tablet. Bekijk hoe je de printer op je apparaat en besturingssysteem kunt installeren en de benodigde software kunt downloaden.

Ondersteuningsvideo's

Deze video's met ondersteuning voor jouw product bevatten gedetailleerde, stapsgewijze instructies over de installatie van je PIXMA-printer. Daarnaast bevatten ze antwoorden op veelgestelde vragen.

MX53X-Support-Videos
New Wi-Fi Module Image.png

Wireless verbinding instellen

Je vindt hier de eisen voor het installeren van deze printer voor een wireless verbinding, de beschikbare verbindingsmethoden en de stapsgewijze instructies, en ook hoe je de fabrieksinstellingen kunt herstellen.