Canon PIXMA MP250

PIXMA MP250

De PIXMA MP250 is een compacte, betaalbare en gebruiksvriendelijke All-in-One printer. De printer combineert fotolabkwaliteit met uitstekende document- en webprints en veelzijdig kopiëren en scannen.

Voordelen

  • Printen, kopiëren, scannen
  • ISO-snelheid van 7,0 en 4,8 ipm zwart/wit en kleur ESAT
  • Printresolutie van 4800 dpi en inktdruppels van 2 pl
  • Foto's van 10 x 15 cm in 56 seconden*
  • Easy-WebPrint EX
  • 600 dpi-scanner met automatische scanmodus
  • Uitvoerlade met automatisch openingsmechanisme
  • ChromaLife100+**

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MP250 in detail

Printen, kopiëren en scannen


Met de betaalbare en veelzijdige PIXMA MP250 kunt u thuis printen, scannen en kopiëren met hoge kwaliteit. Deze printer is ideaal voor het printen van documenten en webonderdelen met fotolabkwaliteit en is zeer geschikt voor beginnende gebruikers, studenten en gezinnen.

Realistische printsnelheden voor documenten


Canon ondersteunt de ISO-industriestandaard voor het meten van print- en kopieersnelheden. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste PIXMA selecteren op basis van werkelijke printsnelheden voor documenten. De PIXMA MP250 biedt ISO ESAT-snelheden van 7,0 ipm voor zwart/wit documenten en 4,8 ipm voor kleur.

Fotolabkwaliteit


Canons gepatenteerde FINE-technologie met inktdruppels van 2 pl produceert een uitstekende printkwaliteit met een resolutie van 4800 x 1200 dpi. Foto's zien er uiterst gedetailleerd uit, zonder korrel. Terwijl Canons FINE-cartridges dye-inkten gebruiken voor perfecte fotoprints, zorgt de aanvullende zwarte pigmentinkt voor haarscherpe tekst. De PIXMA MP250 combineert kwaliteit met snelheid. Een randloze foto van 10 x 15 cm kan worden geprint in circa 56 seconden met de standaardinstellingen.*

Intelligente functies en software


Easy-WebPrint EX is intuïtieve software waarmee u gemakkelijk informatie van het web kunt knippen, bewerken en printen, waarbij u meerdere knipsels op één pagina kunt plaatsen om papier te besparen. Auto Photo Fix II is geavanceerde software waarmee u allerlei veelvoorkomende problemen in foto's, bijvoorbeeld onderbelichting, kunt corrigeren. Met behulp van geavanceerde technologieën voor scèneanalyse en gezichtsdetectie worden problemen zoals rode ogen snel verholpen. De belichtingsniveaus van verschillende delen van een foto worden geoptimaliseerd voor het beste resultaat.

Efficiënt scannen


Maak zeer gedetailleerde, natuurgetrouwe scans met een CIS-scanner met een resolutie van 600 dpi. De automatische scanmodus detecteert automatisch wat wordt gescand (een foto of document), waarna de scan wordt gemaakt en opgeslagen met de meest geschikte instellingen.

Snel en gebruiksvriendelijk


Dankzij Quick Start is de MP250 binnen enkele seconden gebruiksklaar, zodat u vrijwel direct kunt printen, kopiëren en scannen, wanneer u maar wilt. De papierlade wordt automatisch geopend, zodat u de prints en kopieën eruit kunt halen.

Prachtige, duurzame foto's


Het ChromaLife100+ systeem** staat garant voor prachtige, duurzame foto's. Bij gebruik van de PIXMA MP250 met originele Canon-inkten en bepaalde soorten Canon-fotopapier blijven herinneringen een leven lang mooi.,

* Zie de specificaties
** Zie www.canon.nl/chromalife100

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MP250.