Canon PIXMA MP230

PIXMA MP230

Met deze stijlvolle All-in-One kun je printen, scannen en kopiëren in hoge kwaliteit. Dankzij de gebruiksvriendelijke software kun je webprints maken en foto's organiseren en printen.

PIXMA MP230

Voordelen

  • All-in-One: printen, kopiëren en scannen
  • Eenvoudig in te stellen en te bedienen
  • Snel documenten en foto's printen
  • Meer printen met optionele inktcartridges met hoge capaciteit
  • Eenvoudig en efficiënt printen vanaf het web
  • My Image Garden-software
  • App voor het printen van Facebook-foto's

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MP230 in detail

Het gemak van een All-in-One


Stijlvolle All-in-One met handig FINE-cartridgesysteem, perfect voor de dagelijkse print-, kopieer- en scantaken. Met A4 ISO ESAT-snelheden van 7,0 ipm in zwart-wit en 4,8 ipm in kleur hoef je niet lang te wachten totdat een document is geprint. A4-kleurenscans zijn klaar in circa 14 seconden en kopieën van een A4-kleurendocument in circa 30 seconden.

FINE-kwaliteit


De FINE-printkop met uiterst kleine inktdruppels van 2 pl en een maximale resolutie van 4800 dpi zorgt voor prints van hoge kwaliteit met fijn detail. Het hybride inktsysteem met ChromaLife100+ zorgt voor duurzame levendige kleurenbeelden en heldere tekst.

Bespaar geld op inkt


Print meer voor minder met de voordelige PG-512- en CL-513-cartridges met hoge capaciteit. Met deze cartridges kun je aanzienlijk meer prints maken dan met standaardcartridges. De cartridges hoeven dus minder vaak te worden vervangen, ideaal als je veel print.

My Image Garden


Ontdek met deze toolbox alle creatieve mogelijkheden van je PIXMA om foto's te printen, scans te maken en onlinediensten te gebruiken. Met de mogelijkheden om je foto's te organiseren, waaronder gezichtsdetectie, vind je die lang vergeten foto's op je PC en maak je nieuwe aantrekkelijke ontwerpen om te printen.

Print rechtstreeks vanuit Facebook


Maak die gedenkwaardige momenten tastbaar door foto's rechtstreeks vanuit Facebook te printen. Met de app Print Your Days print je heel gemakkelijk jouw foto's of die van je vrienden op Facebook en maak je prachtige collages.

Maak foto's van moviemomenten


Met Full HD Movie Print kun je foto's printen van momenten uit movies die je hebt gemaakt met een digitale camera of camcorder van Canon. Je kunt afzonderlijke frames selecteren of verschillende frames samenvoegen tot één print, voor verbluffende effecten.

Slim printen vanaf het web


Met Easy-WebPrint EX maak je gemakkelijk en efficiënt prints vanaf het web. Met deze Internet Explorer plug-in is het mogelijk om clipsecties te maken van meerdere webpagina's. Deze kun je combineren tot één pagina, zodat je alleen print wat je nodig hebt.

Bespaar energie


Met Auto Power Off wordt de printer na een vooraf geselecteerde tijd automatisch uitgeschakeld om energie te besparen. Om het je gemakkelijk te maken, zorgt Auto Power On ervoor dat de printer weer wordt ingeschakeld als je begint te printen. Quick Start-technologie houdt in dat de All-in-One na inschakeling binnen enkele seconden gereed is voor je printtaken.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MP230.

Convenient and easy to replace

Handig en gemakkelijk te vervangen

Micro ink droplets for precise print

Micro-inktdruppels voor nauwkeurig printen

High resolution photo printing

Foto's printen in hoge resolutie

High resolution scanning

Scannen in hoge resolutie

Facebook photo printing

Foto's printen vanuit Facebook

One-stop creative software

Een softwarepakket voor alle toepassingen

Smart web printing

Slim printen vanaf het web

Quality long lasting photos

Hoogwaardige foto's die lang mooi blijven