Canon PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Breng je passie voor fotografie tot uiting door middel van schitterende prints. Maak eenvoudig rechtstreeks verbinding met smartphones en de cloud, en profiteer van een intuïtieve touchscreenbediening met deze eersteklas All-in-One printer met Wi-Fi en 6 gescheiden inktcartridges.

PIXMA MG7550 Extra

Voordelen

 • Breng je passie tot uiting. Print, kopieer en scan in een handomdraai met een krachtige All-in-One fotoprinter
 • Maak verbinding zoals jij dat wilt dankzij Wi-Fi, Ethernet en NFC
 • Ervaar de creatieve vrijheid van printen en scannen via de cloud dankzij PIXMA Cloud Link*
 • Maak je klaar voor moeiteloos printen en scannen vanaf smartphones met NFC dankzij PIXMA Touch & Print
 • Maak supersnel hoogwaardige prints die je vol trots aan anderen wilt laten zien

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MG7550 in detail

Hoogwaardige Photo All-in-One


Toon je passie in printvorm. Toon vol trots je foto's, die je met deze stijlvolle en compacte All-in-One printer hebt geprint. Deze printer is ontworpen om je passie voor fotografie te delen en combineert kwalitatief hoogwaardige print-, kopieer- en scanfuncties met geavanceerde Wi-Fi-, Ethernet- en cloudconnectiviteit. Je kunt dus overal snel en gemakkelijk printen: vanaf een pc, Wireless LAN PictBridge-camera, geheugenkaart, de cloud of een smartphone.

Uitstekende prestaties


Druk je uit in schitterende kleurenfoto's en fraaie zwart-witprints. De PIXMA MG7550 beschikt over alle technologie die je nodig hebt voor zeer gedetailleerde prints van een professionele kwaliteit, met 6 gescheiden inktcartridges, waaronder grijs en een speciaal pigment zwart voor scherpe tekst. Aan de basis van deze hoogwaardige prints ligt Canon's FINE-technologie, met inktdruppels van min. 1 pl en een resolutie tot 9600 dpi. Bovendien zijn de ISO ESAT-printsnelheden indrukwekkend: 15 ipm voor zwart-wit en 10 ipm voor kleur. Dat betekent dat een foto van 10 x 15 cm zonder witrand binnen 21 seconden uit de printer rolt.

Cloud-connectiviteit


Ga rechtstreeks naar de cloud. Profiteer van de vrijheid om te printen van en te scannen naar internet - rechtstreeks via het scherm van de printer. Dankzij de verbeterde PIXMA Cloud Link print je binnen enkele seconden foto's van Facebook, Twitter en onlinefotoalbums. Ook kun je documenten printen vanaf en scannen naar cloudservices zoals Google Drive, OneDrive en Dropbox. Je kunt zelfs gescande bestanden en foto's rechtstreeks in een e-mailbericht bijvoegen en verzenden, en dat allemaal zonder gebruik te maken van een pc.*

Geschikt voor smartphones en tablets


Je smartphone is er klaar voor en deze printer ook. Download gewoon Canon's PIXMA Printing Solutions-app voor je smartphone of tablet. Met de app heb je rechtstreeks toegang tot cloudservices. Je kunt zelfs de printerstatus, de handleiding of het inktniveau bekijken via Wi-Fi of internet. Om je opties voor mobiele connectiviteit helemaal compleet te maken, is bovendien in ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print voorzien.

Moeiteloze touchbediening


Ervaar de klasse van touchbediening. Touchbediening werkt eenvoudig en intuïtief. Door menu's navigeren, functies selecteren, voorbeeldweergaven bekijken en cloudservices gebruiken is snel en gemakkelijk dankzij het grote touch panel en het 8,8 cm kleurentouchscreen.

Bespaar geld op inkt


Ontspan en bespaar. Dankzij de gescheiden inktcartridges hoef je alleen maar de kleur te vervangen die op is. Bovendien wordt het printen van veel pagina's betaalbaar dankzij de optionele XL-inktcartridges.

Creatief aan de slag


Geef je creativiteit de vrijheid met Easy Photo Print+ (toegankelijk via de PIXMA Printing Solutions-app). Met deze online service kun je moeiteloos wenskaarten, fotocollages en nog veel meer ontwerpen en printen op basis van je eigen afbeeldingen op je tablet, je pc of in de cloud.

Veelzijdigheid als uitgangspunt


Bespaar papier en maak professionele dubbelzijdige documenten met de functie voor automatisch dubbelzijdig printen. Dankzij de 2 papierladen kan deze printer tegelijkertijd fotopapier en normaal papier verwerken. Ook kun je labels ontwerpen en deze rechtstreeks op compatibele schijven (CD/DVD/BD) printen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MG7550.

Only change the ink which runs out

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

Optional high yield inks

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Print from and scan to the cloud

Printen vanuit en scannen naar de cloud

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Easy to use touch panel

Gebruiksvriendelijk touchscreen

Large touch screen display

Groot touchscreen

PIXMA-Touch-Print

Snel verbinding maken via NFC

 • All-in-One printer – PIXMA MG7550
 • Plaatsing inktcartridges
 • Netsnoer
 • Installatie-CD-ROM (CD alleen voor Windows – stuurprogramma's voor Mac zijn online beschikbaar)
 • Lade voor het bedrukken van CD's
 • Handleidingen en andere documenten