Canon PIXMA MG7150

PIXMA MG7150

Hoogwaardige Photo All-in-One met 6 inktcartridges om thuis professionele resultaten te bereiken. Stijlvol en gebruiksvriendelijk met intuïtieve touchscreenbediening en geavanceerde connectiviteit voor printen vanaf mobiele apparaten en rechtstreeks vanuit de cloud.

PIXMA MG7150

Voordelen

 • Hoogwaardige Photo All-in-One met een chic, compact ontwerp: printen, kopiëren en scannen vanuit huis
 • Via het printerscherm rechtstreeks vanuit de cloud printen: print vanuit online albums, sociale netwerken en cloud-opslag
 • Moeiteloos printen en scannen via Wi-Fi vanaf smartphones en tablets
 • Bedien je printer vrijwel overal met de PIXMA Printing Solutions app
 • Superieure fotokwaliteit met 6 gescheiden inktcartridges (ook als XL-cartridges beschikbaar)

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MG7150 in detail

Hoogwaardige Photo All-in-One


Deze stijlvolle en compacte hoogwaardige All-in-One biedt een uitzonderlijke kwaliteit prints, kopieën en scans en geavanceerde Wi-Fi-, Ethernet- en cloud-connectiviteit. Het is een ideale keuze voor fotoliefhebbers en voorziet in snel en eenvoudig printen vanaf meerdere pc's, camera's met Wi-Fi, geheugenkaarten, cloudservices en mobiele apparaten.

Cloud printing


Print direct vanaf internet met behulp van het verbeterde PIXMA Cloud Link. Print binnen enkele seconden foto's van Facebook, Twitter en online albums zoals image.canon, of print documenten vanuit cloudservices zoals Evernote en Dropbox, zonder een pc. Download briefpapier en andere sjablonen rechtstreeks van de PIXMA Cloud.

Geschikt voor smartphones en tablets


Bedien je printer vrijwel overal via je smartphone. Download Canon's PIXMA Printing Solutions-app om vanaf je smartphone en rechtstreeks vanuit cloudservices te printen of daar naartoe te scannen. Je kunt zelfs de printerstatus, gebruikershandleiding en het inktniveau bekijken. Ook ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print is aanwezig.

Uitstekende prestaties


Het 6-kleureninksysteem heeft grijze inkt voor rijkere kleurenfoto's en prachtige zwart-witprints. Canon’s FINE-technologie, met een maximale resolutie van 9600 dpi, zorgt voor een grote gedetailleerdheid en fotoprints van professionele kwaliteit. Deze All-in-One heeft een grote printsnelheid voor A4-documenten van 15 ipm zwart-wit/10 ipm kleur en print een foto van 10 x 15 cm zonder witrand in circa 21 seconden.

Touch-bediening


Een groot touchpanel met 8,8 cm kleurentouchscreen biedt intuïtieve bediening met de vingertoppen, waarmee snel en eenvoudig door de menu's kan worden genavigeerd en het eenvoudig is om functies te selecteren, voorbeelden weer te geven en cloudservices te gebruiken.

Bespaar geld op inkt


Dankzij de afzonderlijke inktcartridges hoef je alleen de kleur die op is te vervangen. Met optionele XL inktcartridges print je meer pagina's dan met een standaardcartridge en kun je tot 30% per pagina besparen.

My Image Garden


Met dit alles-in-een softwarepakket orden en print je je foto's, scan je afbeeldingen en heb je toegang tot onlineservices. Geavanceerde functionaliteit zoals gezichtsherkenning maakt het gemakkelijk om de fotoverzameling op je pc te doorzoeken en de gewenste foto's te vinden.

Veelzijdige mediaverwerking


Met de automatische functie voor dubbelzijdig printen verbruik je minder papier en maak je professionele, dubbelzijdig geprinte documenten. Met de twee volledig geïntegreerde papierlades kun je tegelijk gewoon papier en fotopapier printklaar hebben. Ontwerp labels en print ze rechtstreeks op compatibele schijven.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MG7150.

Only change the ink which runs out

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

Optional high yield inks

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions-app

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Print directly from cloud

Rechtstreeks printen vanuit de cloud

Built-in card reader

Ingebouwde kaartlezer

Print directly onto disc

Rechtstreeks op schijf printen

Easy to use touch panel

Gebruiksvriendelijk touchscreen

Large touch screen display

Groot touchscreen

Turns on when you start printing

Schakelt in wanneer je start met printen

 • All-in-One-printer – PIXMA MG7150
 • Plaatsing inktcartridges
 • Netsnoer
 • Installatie-cd-rom
 • Matte Photo Paper MP-101 (voor het automatisch uitlijnen van de printkop)
 • Handleidingen en andere documenten