Canon PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Deze krachtige All-in-One fotoprinter met 5 gescheiden inktcartridges is speciaal ontwikkeld om je creativiteit tot uiting te laten komen in kwalitatief superieure prints. En dankzij de geavanceerde Wi-Fi-functionaliteit is rechtstreeks printen vanaf smartphones en vanuit de cloud eenvoudig.

MG6650

Voordelen

  • Verbind, print, kopieer en scan zoals jij dat wilt met deze hoogwaardige All-in-One printer met Wi-Fi
  • Ervaar de creatieve vrijheid van printen en scannen via de cloud dankzij PIXMA Cloud Link*
  • Maak je klaar voor moeiteloos printen en scannen vanaf smartphones met NFC dankzij PIXMA Touch & Print
  • Maak snel hoogwaardige prints die je vol trots aan anderen wilt laten zien
  • Dankzij de 5 gescheiden inktcartridges hoef je alleen de inktcartridge te vervangen die leeg is

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MG6650 in detail

Hoogwaardige All-in-One


Breng je creativiteit tot uitdrukking in printvorm. Deze verbonden hoogwaardige All-in-One printer voor thuis heeft het allemaal: een geavanceerd 5-kleuren inktsysteem, een hoge print-, kopieer- en scansnelheid en cloudtoegang. Daarmee is dit product de ideale partner voor je camera. Deze printer is ontworpen voor wireless thuisnetwerken en voor gebruik op afstand met mobiele apparaten. Ook kun je eenvoudig foto's rechtstreeks printen vanaf geheugenkaarten en compatibele wireless camera's.

Cloud-connectiviteit


Ga rechtstreeks naar de cloud. Profiteer van de vrijheid om te printen van en te scannen naar internet - rechtstreeks via het scherm van de printer. Dankzij de verbeterde PIXMA Cloud Link print je binnen enkele seconden foto's van Facebook, Twitter en onlinefotoalbums. Ook kun je documenten printen vanaf en scannen naar cloudservices zoals Google Drive, OneDrive en Dropbox. Je kunt zelfs gescande bestanden en foto's rechtstreeks in een e-mailbericht bijvoegen en verzenden, en dat allemaal zonder gebruik te maken van een pc.*

Geschikt voor smartphones en tablets


Je smartphone is er klaar voor en deze printer ook. Download gewoon Canon's PIXMA Printing Solutions-app voor je smartphone of tablet. Met de app heb je rechtstreeks toegang tot cloudservices. Je kunt zelfs de printerstatus, de handleiding of het inktniveau bekijken via Wi-Fi of internet. Om je opties voor mobiele connectiviteit helemaal compleet te maken, is bovendien in ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print voorzien.

Snel hoogwaardige prints maken


Maak indruk op familie en vrienden met kwalitatief hoogwaardige prints. Zeer gedetailleerde foto's deel je natuurlijk graag met anderen. Ook print je snel professioneel uitziende documenten met scherpe tekst dankzij de 5 gescheiden inktcartridges, Canon's FINE-technologie en een maximale printresolutie van 4800 dpi. Bovendien zijn de ISO ESAT-printsnelheden indrukwekkend: 15 ipm voor zwart-wit en 9,7 ipm voor kleur. Je print binnen 44 seconden een foto van 10 x 15 cm zonder witrand.

Eenvoudige touchbediening


Ervaar de klasse van touchbediening. Touchbediening werkt eenvoudig en intuïtief. Door menu's navigeren, functies selecteren, voorbeeldweergaven bekijken en cloudservices gebruiken is snel en gemakkelijk dankzij het grote touchpanel en het 7,5 cm kleurentouchscreen.

Bespaar geld op inkt en papier


Profiteer van minimale verspilling en maximale besparing. Dankzij de gescheiden inktcartridges hoef je alleen maar de kleur te vervangen die op is. Bovendien wordt het printen van veel pagina's betaalbaar dankzij de optionele XL-inktcartridges en kun je papier besparen door de functie voor automatisch dubbelzijdig printen.

Creatief aan de slag


Geef je creativiteit de vrijheid met Easy Photo Print+ (toegankelijk via de PIXMA Printing Solutions-app). Met deze online service kun je moeiteloos wenskaarten, fotocollages en nog veel meer ontwerpen en printen op basis van je eigen afbeeldingen op je tablet, je pc of in de cloud.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MG6650.

Only change the ink which runs out

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

Touch Screen

Groot touchscreen

Optional high yield inks

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Print from and scan to the cloud

Printen vanuit en scannen naar de cloud

Built-in card reader

Ingebouwde kaartlezer

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions-app

PIXMA-Touch-Print

Snel verbinding maken via NFC

  • All-in-One printer - PIXMA MG6650
  • Plaatsing inktcartridges
  • Netsnoer
  • Installatie-CD-ROM (CD alleen voor Windows – stuurprogramma's voor Mac zijn online beschikbaar)
  • Handleidingen en andere documenten