Canon PIXMA MG6450

PIXMA MG6450

Hoogwaardige Photo All-in-One met 5 inktcartridges en Wi-Fi connectiviteit voor rechtstreeks printen vanaf smartphones en vanuit de cloud. Stijlvol, compact en eenvoudig te bedienen, met prints van superieure kwaliteit.

PIXMA MG6450

Voordelen

  • Hoogwaardige Photo All-in-One met Wi-Fi en functies voor printen, kopiëren en scannen
  • Via het printerscherm rechtstreeks vanuit de cloud printen: print vanuit online albums, sociale netwerken en cloud-opslag
  • Moeiteloos printen vanaf en scannen naar smartphones via het Wi-Fi netwerk of internet
  • Download de PIXMA Printing Solutions-app en bedien je printer op afstand
  • Eenvoudig foto's printen met het 7,5 cm kleurenscherm, de geheugenkaartlezer en wireless PictBridge

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MG6450 in detail

Hoogwaardige All-in-One


Met deze hoogwaardige All-in-One-printer met stijlvolle glanzende afwerking en 5 inktcartridges maak je snel prints, kopieën en scans van hoge kwaliteit en heb je rechtstreeks toegang tot de cloud. De printer is ontworpen voor wireless gebruik thuis en elders via mobiele apparaten.

Combinatie met je camera


Met de ingebouwde geheugenkaartlezer en Wireless LAN Pictbridge print je eenvoudig foto's rechtstreeks vanaf de geheugenkaart en vanaf compatibele wireless camera's. Ook kun je documenten en foto's naar de geheugenkaart scannen. Met het 7,5 cm kleurenscherm kun je eenvoudig geselecteerde functies en afbeeldingen bekijken.

Cloud printing


Print direct vanaf internet met behulp van het verbeterde PIXMA Cloud Link. Print binnen enkele seconden foto's van Facebook, Twitter en online albums zoals image.canon, of print documenten vanuit cloudservices zoals Evernote en Dropbox, rechtstreeks vanaf het grote scherm van de printer. Maak kalenders of download briefpapier en andere sjablonen rechtstreeks uit de PIXMA Cloud.

Geschikt voor smartphones en tablets


Voor ultieme flexibiliteit bedien je de printer rechtstreeks vanaf je smartphone. Download Canon’s PIXMA Printing Solutions-app om vanaf je smartphone en cloudservices te printen of daar naartoe te scannen. Je kunt met de app zelfs de printerstatus, gebruikershandleiding en het inktniveau bekijken. Ook ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print is aanwezig.

Superieure prints dankzij gescheiden inktcartridges


Deze All-in-One heeft 5 single inktcartridges, zodat je alleen de kleur hoeft te vervangen die op is en efficiënter kunt printen. Speciale zwarte inkten voor documenten en voor foto's in combinatie met Canon’s FINE-technologie en een printresolutie tot 4800 dpi zorgt voor scherpe tekst en afbeeldingen met veel detail.

Snel printen


Deze All-in-One is ideaal om thuis snel kwaliteitsprints te maken. De printer heeft een grote printsnelheid voor A4 documenten van 15,0 ipm zwart-wit/9,7 ipm kleur en print een foto van 10 x 15 cm zonder witrand in circa 44 seconden.

Bespaar geld op inkt en papier


Met optionele XL inktcartridges print je meer pagina's dan met een standaardcartridge en kun je tot 30% per pagina besparen, zodat je de cartridge minder vaak hoeft te vervangen. Met de functie Automatisch dubbelzijdig printen verbruik je minder papier en maak je professionele, dubbelzijdig geprinte documenten.

My Image Garden-software


Met dit alles-in-een softwarepakket orden en print je je foto's, scan je afbeeldingen en heb je toegang tot onlineservices. Geavanceerde functionaliteit zoals gezichtsherkenning maakt het gemakkelijk om de fotoverzameling op je pc te doorzoeken en de gewenste foto's te vinden.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MG6450.

Only change the ink which runs out

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

Optional high yield inks

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions-app

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Print directly from cloud

Rechtstreeks printen vanuit de cloud

Built-in card reader

Ingebouwde kaartlezer

  • All-in-One printer - PIXMA MG6450
  • Plaatsing inktcartridges
  • Netsnoer
  • Installatie-cd-rom
  • Handleidingen en andere documenten