Canon PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Geniet van de ultieme veelzijdigheid. Laat schitterende foto's en documenten tot leven komen, leef je uit met diverse leuke functies en maak eenvoudig verbinding met je smartphone en de cloud met deze kwalitatief hoogwaardige All-in-One printer met 5 gescheiden inktcartridges, die bij uitstek geschikt is voor gezinnen.

PIXMA MG5650

Voordelen

  • Profiteer van de veelzijdigheid. Snel verbinding maken, printen, kopiëren en scannen zoals je zelf wilt met deze hoogwaardige All-in-One met Wi-Fi
  • Ervaar de creatieve vrijheid van printen en scannen via de cloud dankzij PIXMA Cloud Link*
  • Bereid je voor om moeiteloos te printen en te scannen via smartphones met de PIXMA Printing Solutions-app
  • Leg supersnel je dierbare momenten vast met kwalitatief hoogwaardige prints
  • Dankzij de 5 gescheiden inktcartridges hoef je alleen de inktcartridge te vervangen die leeg is

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MG5650 in detail

Hoogwaardige All-in-One


Verbind, creëer, print, scan en kopieer thuis. Het hele gezin profiteert van de voordelen van deze betaalbare All-in-One printer met 5 gescheiden inktcartridges, Wi-Fi en rechtstreekse cloudtoegang. Deze printer is ontworpen om thuis wireless en op afstand vanaf mobiele apparaten te worden gebruikt en gedeeld. Dankzij Wireless LAN PictBridge print je eenvoudig je favoriete foto's rechtstreeks vanaf een compatibele wireless camera.

Bespaar geld op inkt en papier


Profiteer van minimale verspilling en maximale besparing. Dankzij de gescheiden inktcartridges hoef je alleen maar de kleur te vervangen die op is. Bovendien wordt het printen van veel pagina's betaalbaar dankzij de optionele XL-inktcartridges en kun je papier besparen door de functie voor automatisch dubbelzijdig printen.

Cloud-connectiviteit


Ga rechtstreeks naar de cloud. Profiteer van de vrijheid om te printen van en te scannen naar internet - rechtstreeks via het scherm van de printer. Dankzij de verbeterde PIXMA Cloud Link print je binnen enkele seconden foto's van Facebook, Twitter en online albums. Ook kun je documenten printen vanaf en scannen naar cloudservices zoals Google Drive, OneDrive en Dropbox. Je kunt zelfs gescande bestanden en foto's rechtstreeks in een e-mailbericht bijvoegen en verzenden, en dat allemaal zonder gebruik te maken van een pc.*

Geschikt voor smartphones en tablets


Je smartphone is er klaar voor en deze printer ook. Download gewoon Canon's PIXMA Printing Solutions-app voor je smartphone of tablet. Met de app heb je rechtstreeks toegang tot cloudservices. Je kunt zelfs de printerstatus, de handleiding of het inktniveau bekijken via Wi-Fi of internet. Om je opties voor mobiele connectiviteit helemaal compleet te maken, is bovendien in ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print voorzien.

Snel prints van een hoge kwaliteit


Maak indruk op familie en vrienden met kwalitatief hoogwaardige prints. Zeer gedetailleerde foto's deel je natuurlijk graag met anderen. Ook print je snel professioneel uitziende documenten met scherpe tekst dankzij de 5 gescheiden inktcartridges, Canon's FINE-technologie en een maximale printresolutie van 4800 dpi. Bovendien zijn de ISO ESAT-printsnelheden indrukwekkend: 12,7 ipm voor zwart-wit en 8,7 ipm voor kleur. Je print binnen 44 seconden een foto van 10 x 15 cm zonder witrand.

Snelle, eenvoudige bediening


Bedien, bekijk en maak verbinding in een handomdraai. Op het grote scherm van 6,2 cm wordt alles zeer scherp weergegeven, of je nu een functie selecteert, een voorbeeld van een foto bekijkt of een cloudservice gebruikt. Dankzij Auto Power On hoef je niet lang meer te wachten bij het starten van een printtaak vanaf een pc of mobiel apparaat binnen hetzelfde netwerk.

Creatief aan de slag


Ontdek je creatieve kant en experimenteer met Easy Photo Print+. (Toegankelijk via de PIXMA Printing Solutions-app). Je kunt gemakkelijk wenskaarten, fotocollages en nog veel meer ontwerpen en printen op basis van je eigen afbeeldingen op je tablet, je pc of in de cloud.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MG5650.

Only change the ink which runs out

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

4800 dpi

Micro-inktdruppels voor nauwkeurig printen

Optional high yield inks

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

Print from and scan to the cloud

Printen vanuit en scannen naar de cloud

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions-app

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

  • All-in-One printer – PIXMA MG5650
  • Plaatsing inktcartridges
  • Netsnoer
  • Installatie-CD-ROM (CD alleen voor Windows – stuurprogramma's voor Mac zijn online beschikbaar)
  • Handleidingen en andere documenten