Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Een hoogwaardige Wi-Fi All-in-One voor thuis met print-, kopieer- en scanfunctionaliteit. Deze printer heeft 5 single inktcartridges, geavanceerde connectiviteit voor smartphones en rechtstreeks printen vanuit de cloud, plus de optie voor XL inktcartridges.

PIXMA MG5550

Voordelen

  • Hoogwaardige Photo All-in-One met Wi-Fi voorziening en functies voor printen, kopiëren en scannen
  • Via het printerscherm rechtstreeks vanuit de cloud printen: print vanuit online albums, sociale netwerken en cloud-opslagservices
  • Moeiteloos printen vanaf en scannen naar smartphones via het Wi-Fi netwerk of internet
  • Download de PIXMA Printing Solutions-app en bedien je printer op afstand
  • Ondersteuning voor Google Cloud Print en Apple AirPrint

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MG5550 in detail

Hoogwaardige All-in-One


Met deze All-in-One printer met geavanceerde Wi-Fi connectiviteit en 5-inktcartridges maak je eenvoudig hoogwaardige prints, kopieën en scans en heb je rechtstreeks toegang tot de cloud. De printer is ontworpen voor wireless gebruik thuis en elders via mobiele apparaten.

Cloud printing


Profiteer van het gemak om direct vanaf internet te printen met behulp van het verbeterde PIXMA Cloud Link. Print binnen enkele seconden foto's van Facebook, Twitter en online albums zoals image.canon, of print documenten vanuit cloudservices zoals Evernote en Dropbox, rechtstreeks vanaf het scherm van de printer. Maak kalenders of download briefpapier en andere sjablonen rechtstreeks uit de PIXMA Cloud.

Geschikt voor smartphones en tablets.


Voor ultieme flexibiliteit bedien je de printer rechtstreeks vanaf je smartphone. Download Canon's PIXMA Printing Solutions-app om vanaf je smartphone en cloudservices te printen of daar naartoe te scannen. Je kunt met de app zelfs de printerstatus, gebruikershandleiding en het inktniveau bekijken. Ook ondersteuning voor Apple AirPrint en Google Cloud Print is aanwezig.

Zuinig door gescheiden inktcartridges en met superieure prints


Deze All-in-One heeft 5 single inktcartridges, zodat je alleen de kleur hoeft te vervangen die op is; hierdoor wordt het printen efficiënter en bespaar je geld. Speciale zwarte inkten voor documenten en voor foto's in combinatie met Canon's FINE-technologie en een printresolutie tot 4800 dpi zorgt voor scherpe tekst en afbeeldingen met veel detail.

Snel printen


Deze All-in-One is ideaal om thuis snel kwaliteitsprints te maken. De printer heeft een grote printsnelheid voor ISO ESAT A4 documenten van 12,2 ipm zwart-wit/8,7 ipm kleur en print een foto van 10 x 15 cm zonder witrand in circa 44 seconden.

Bespaar geld op inkt en papier


Met optionele XL inktcartridges print je meer pagina's dan met een standaardcartridge en kun je tot 30% per pagina besparen, zodat je de cartridge minder vaak hoeft te vervangen. Ideaal als je veel moet printen. Met de functie Automatisch dubbelzijdig printen verbruik je minder papier en maak je professionele, dubbelzijdig geprinte documenten.

Eenvoudige bediening


Met het duidelijke 6,2 cm TFT kleurenscherm kun je eenvoudig geselecteerde functies bekijken en cloudservices gebruiken. Met Auto Power On wordt de printer vanzelf ingeschakeld zodra je een printopdracht start vanaf een pc of mobiel apparaat in hetzelfde netwerk.

My Image Garden-software


Met dit alles-in-een softwarepakket orden en print je je foto's, scan je afbeeldingen en heb je toegang tot onlineservices. Geavanceerde functionaliteit zoals gezichtsherkenning maakt het gemakkelijk om de fotoverzameling op je pc te doorzoeken en de gewenste foto's te vinden.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MG5550.

Only change the ink which runs out

Alleen de inkt die bijna op is vervangen

Optional high yield inks

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions-app

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Print directly from cloud

Rechtstreeks printen vanuit de cloud

Turns on when you start printing

Schakelt in wanneer je start met printen

  • All-in-One printer - PIXMA MG5550
  • Plaatsing inktcartridges
  • Netsnoer
  • Installatie-cd-rom
  • Handleidingen en andere documenten