Canon PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Stijlvolle en compacte All-in-One met Wi-Fi voor gebruik overal in huis. Met snelle, hoogwaardige prints, kopieën en scans en ondersteuning voor Google Cloud Print en Apple AirPrint.

PIXMA MG3550

Voordelen

  • Compacte en stijlvolle All-in-One waarmee je thuis kunt printen, kopiëren en scannen
  • Printen en scannen vanaf je smartphone of tablet met de PIXMA Printing Solutions app
  • Ondersteuning voor Google Cloud Print en Apple AirPrint
  • Optionele XL inktcartridges leveren meer prints voor minder geld
  • Superieure prints met een resolutie tot wel 4800 dpi en FINE-cartridges

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MG3550 in detail

Compacte wireless All-in-One


Met deze All-in-One met Wi-Fi kun je eenvoudig thuis printen vanaf de pc en mobiele apparaten. Het stijlvolle en compacte FastFront ontwerp maakt plaatsing van papier en vervanging van inktcartridges eenvoudig. Kortom, het is een ideale printer, kopieerapparaat en scanner voor dagelijks gebruik.

Geschikt voor smartphones en tablets


Download Canon's PIXMA Printing Solutions-app om vanaf je smartphone of tablet te printen of daar naartoe te scannen en profiteer van externe toegang tot printerinformatie zoals de online handleiding en het actuele inktniveau. Ook ondersteuning voor Apple AirPrint is aanwezig. En staat de functie Auto Power On aan, dan wordt de printer vanzelf ingeschakeld zodra je een printopdracht start.

Printen vanaf elke plek


Google Cloud Print verbindt je printer rechtstreeks met internet, zodat je Google Docs, e-mails en foto- en PDF-bijlagen overal waar je bent kunt printen. De bestanden worden via een beveiligde verbinding naar je printer verzonden, ongeacht of je in dezelfde kamer als de printer bent, of in een ander werelddeel.

Snel hoogwaardige prints maken


Met het FINE-cartridgesysteem met een maximale printresolutie van 4800 dpi mis je geen enkel detail. Deze All-in-One heeft een printsnelheid voor A4 documenten van 9,9 ipm in zwart-wit en 5,7 ipm in kleur en print een foto van 10 x 15 cm zonder witrand in circa 44 seconden. Ideaal om thuis snel hoogwaardige prints van documenten en afbeeldingen te maken.

Bespaar geld op inkt en papier


Print meer voor minder Met de XL cartridges kun je aanzienlijk meer prints maken dan met standaardcartridges. De cartridges hoeven dus minder vaak te worden vervangen en leveren je een besparing op tot wel 50% per pagina. Ideaal als je veel print. Met de functie Automatisch dubbelzijdig printen verbruik je minder papier en maak je professionele, dubbelzijdig geprinte documenten.

My Image Garden-software


Met dit uitgebreide softwarepakket haal je alles uit je PIXMA. Orden en print foto's, scan afbeeldingen en krijg toegang tot onlineservices. Geavanceerde functionaliteit zoals gezichtsherkenning maakt het gemakkelijk om de fotoverzameling op je pc te doorzoeken en de gewenste foto's te vinden.

Laat je creativiteit de vrije loop met CREATIVE PARK PREMIUM


Met deze online service kun je foto's, illustraties en vakwerk downloaden en printen en maak je professionele wenskaarten, kalenders en prachtige 3D-kunstwerkjes.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MG3550.

Convenient and easy to replace

Handig en gemakkelijk te vervangen

High resolution photo printing

Foto's printen in hoge resolutie

Optional high yield inks

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

Use and share wirelessly

Wireless gebruiken en delen

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions-app

Tablet and smartphone ready

Geschikt voor tablets en smartphones

Automatic double sided printing

Automatisch dubbelzijdig printen

Turns on when you start printing

Schakelt in wanneer je start met printen

  • All-in-One printer – PIXMA MG3550
  • FINE-cartridges
  • Netsnoer
  • Installatie-cd-rom
  • Handleidingen en andere documenten