Canon PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Gebruiksvriendelijke en ruimtebesparende All-in-One waarmee je thuis gemakkelijk kunt printen, scannen en kopiëren, met optioneel zuinigere XL inktcartridges en software voor slim printen vanaf websites.

PIXMA MG2550

Voordelen

  • Compacte All-in-One voor printen, kopiëren en scannen vanuit huis
  • Stijlvol wit ontwerp
  • Hoogwaardige prints met een resolutie tot wel 4800 dpi en FINE-cartridges
  • Optionele XL inktcartridges leveren meer prints voor minder geld
  • Met Auto Power On wordt de printer ingeschakeld zodra je een printopdracht geeft; met Auto Power Off wordt de printer bij inactiviteit vanzelf uitgeschakeld

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA MG2550 in detail

Compacte, stijlvolle All-in-One


Deze snelle All-in-One beschikt over het hoogstaande FINE-cartridgesysteem - ideaal voor de dagelijkse print-, scan- en kopieertaken van foto's en documenten met hoge kwaliteit. Dankzij het compacte ontwerp in stijlvol wit neemt dit apparaat minder plaats in beslag en is papier plaatsen en cartridges vervangen bijzonder eenvoudig.

Snel hoogwaardige prints maken


Met het FINE-cartridgesysteem met kleine inktdruppels van 2 pl en een maximale printresolutie van 4800 dpi mis je geen enkel detail. Met ISO ESAT A4 printsnelheden van 8,0 ipm in zwart-wit en 4,0 ipm in kleur hoef je niet lang te wachten totdat een document is geprint.

Bespaar geld op inkt


Print meer voor minder Met XL FINE-cartridges kun je aanzienlijk meer pagina's printen dan met standaardcartridges. Bovendien hoef je ze minder vaak te vervangen - ideaal als je veel print. Hiermee ben je tot wel 30% goedkoper uit per pagina dan met standaardcartridges.

My Image Garden


Met dit uitgebreide softwarepakket haal je alles uit je PIXMA. Organiseer en print foto's, scan afbeeldingen en krijg toegang tot onlineservices. Dankzij geavanceerde functies als gezichtsdetectie vind je eenvoudig alle foto's op je computer, zelfs die lang vergeten foto's. Vervolgens kun je hiermee prachtige nieuwe ontwerpen maken en printen.

Slim printen vanaf het web


Met de Auto Clip-functie van de Easy-WebPrint EX plug-in voor Internet Explorer print je alleen wat je nodig hebt van het web. Je kunt ook geselecteerde informatie van verschillende webpagina's kopiëren en op één pagina printen of als PDF-bestand opslaan.

CREATIVE PARK PREMIUM


Met deze onlineservice kun je foto's, illustraties en vakwerk van internationaal erkende fotografen en kunstenaars downloaden en printen. Maak professioneel ogende wenskaarten, kalenders en prachtige 3D-kunstwerkjes van papier.

Bespaar energie


Met Auto Power Off wordt de printer vanzelf uitgeschakeld als deze een vastgestelde tijd niet is gebruikt en bespaar je energie. En met Power On wordt de printer weer ingeschakeld zodra je een printopdracht geeft. In de Quiet Mode produceert de printer beduidend minder lawaai, zodat je thuis bijna geruisloos kunt printen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA MG2550.

Convenient and easy to replace

Handig en gemakkelijk te vervangen

High resolution photo printing

Foto's printen in hoge resolutie

High resolution scanning

Scannen in hoge resolutie

Optional high yield inks

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

One-stop creative software

Een softwarepakket voor alle toepassingen

Smart web printing

Slim printen vanaf het web

Turns on when you start printing

Schakelt in wanneer je start met printen

Near silent printing at home

Fluisterstil printen vanuit huis

  • All-in-One-printer – PIXMA MG2550
  • FINE-cartridges
  • Netsnoer
  • Installatie-cd-rom
  • Handleidingen en andere documenten

Printers die hoge kwaliteit leveren

De unieke print- en inkttechnologieën van PIXMA-printers produceren uitstekende prints van hoge kwaliteit.

quality-banner-310x180_v2.png

Leren en ontdekken

Online manual and download

Online handleiding en installatie-instructies

Bekijk de handleiding voor deze printer online zonder bestanden te hoeven downloaden naar of installeren op je pc, smartphone of tablet. Bekijk hoe je de printer op je apparaat en besturingssysteem kunt installeren en de benodigde software kunt downloaden.