Canon PIXMA iP7250

PIXMA iP7250

Hoogwaardige fotoprinter met 5 afzonderlijke inktcartridges, Wi-Fi-connectiviteit en printen via smartphone. Laag design met twee volledig geïntegreerde papierladen: Auto Duplex en direct printen op schijf.

PIXMA iP7250

Voordelen

  • Hoogwaardige fotoprinter met 5 inkten en Wi-Fi
  • Snelle prints van fotolabkwaliteit
  • Laag design met geïntegreerde papierladen
  • Mobiel printen en Apple AirPrint
  • My Image Garden-software
  • Direct printen op schijf en Auto Duplex
  • Meer printen met optionele XL-inktcartridges

Meer productinformatie

Bekijk de Canon PIXMA iP7250 in detail

Hoogwaardig, stijlvol ontwerp.


Deze hoogwaardige fotoprinter met Wi-Fi-connectiviteit en 5 afzonderlijke inktcartridges is perfect om snel foto's en documenten van hoge kwaliteit te printen en cd's te bedrukken. Met deze printer kun je overal in huis gemakkelijk printen, ook vanaf mobiele apparaten. Door de nieuwe, stijlvolle, lage behuizing is dit de ideale printer als je beperkte ruimte hebt.

Geschikt voor smartphones en tablets.


Dankzij Wi-Fi-connectiviteit en de Canon PRINT-app kun je vrijwel overal in huis gemakkelijk printen vanaf je smartphone of tablet. Met Apple Airprint kun je bovendien direct foto's, e-mails, webpagina's en andere documenten printen vanaf Apple-apparaten, zoals de iPhone, iPad en iPod touch.

Geavanceerde mediaverwerking


Door de volledig geïntegreerde dubbele papiercassettes kun je gelijktijdig papier van verschillende formaten en typen laden. Met Direct printen op schijf kun je labels ontwerpen en direct printen op compatibele Blu-ray-schijven, cd's en dvd's, en kun je bijpassende hoezen ontwerpen om de media gemakkelijker te kunnen ordenen en te delen met familie en vrienden.

Creatiever foto's printen


Met My Image Garden kun je nog gemakkelijker en sneller foto's printen en de mogelijkheden van je PIXMA nog beter benutten. Dankzij de functies voor het organiseren van je foto's, zoals gezichtsdetectie, kun je gemakkelijk herinneringen ophalen en alle foto's die op je pc zijn opgeslagen gemakkelijk vinden, ook foto's die je allang vergeten bent. Deze foto's kun je combineren tot een schitterende collage die je kunt printen. Met de Print Your Days-app kun je foto's direct vanuit Facebook ordenen en printen.

Snelle uitvoer


Dankzij onovertroffen printkop van 1pl en 9600 dpi kun je met deze fotoprinter thuis snel documenten en afbeeldingen printen met haarscherpe kwaliteit. De printer heeft een hoge A4 ISO ESAT-printsnelheid van 15 ipm in zwart-wit en 10 ipm in kleur en produceert een 10 x 15 cm formaat foto zonder witrand van fotolabkwaliteit in ongeveer 21 seconden.

Bespaar papier en energie


Met de Auto Duplex-functie kun je automatisch dubbelzijdig printen. Hierdoor bespaar je niet alleen papier, maar produceer je bovendien professioneel uitziende documenten. Om energie te besparen schakelt de automatische in-/uitschakeling de printer automatisch uit na de geselecteerde tijd en weer in als je begint te printen.

Print meer voor minder


Dankzij de afzonderlijke inktcartridges hoef je alleen de inktcartridge te vervangen die op is, zodat je geen inkt verspilt en de printer efficiënter gebruikt. Met XL-inktcartridges kun je geld besparen doordat tot je tot 2,2 keer meer pagina's kunt printen dan met standaardcartridges voordat deze moeten worden vervangen. Ideaal als je veel print.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA iP7250.

Only change the ink which runs out
Superb photolab-quality print head
Micro ink droplets for precise print
High resolution photo printing
Print directly onto disc
Automatic double sided printing
Use and share wirelessly
Tablet and smartphone ready
One-stop creative software
Print images from your movies
Facebook photo printing
Optional high yield inks

PIXMA iP7250 Beoordelingen en recensies

Canon PIXMA iP7250 Video

AirPrint-Printers

Get Connected

Met Wi-Fi en AirPrint-ondersteuning kun je printen van smartphones, tablets en Apple-apparatuur.

Wees creatief

Breng herinneringen weer tot leven met software die inspireert tot creatieve manieren van printen.

My Image Garden
quality-banner-310x180_v2.png

Uitmuntende kwaliteit

De unieke print- en inkttechnologieën van PIXMA-printers produceren uitstekende prints van hoge kwaliteit.