Canon PIXMA iP2850

PIXMA iP2850

Deze compacte printer biedt betaalbare, hoogwaardige prints dankzij Canon's FINE-technologie en optionele XL-inktcartridges. De USB-connectiviteit maakt van deze printer een perfecte persoonlijke bureauprinter.

PIXMA iP2850

Voordelen

  • Compacte, stijlvolle en betaalbare printer voor thuis
  • Hoogwaardige prints maken met FINE-cartridgetechnologie
  • Printsnelheid voor A4-documenten: 8,0 ipm in zwart-wit/4,0 ipm in kleur
  • Print meer voor minder met optionele XL-cartridges
  • Met Auto Power Off schakelt de printer bij inactiviteit vanzelf uit

Meer productinformatie

Bekijk Canon PIXMA iP2850 in detail

Betaalbare printer voor thuis


Een gebruiksvriendelijke en betaalbare printer voor thuis, met twee inktcartridges; ideaal voor het dagelijks printen van documenten en zo nu en dan foto's. De eenvoudige USB-connectiviteit en zijn compacte ontwerp maken van deze printer de ideale persoonlijke bureauprinter.

Hoogwaardige prints


Print hoogwaardige documenten en afbeeldingen met ongelooflijke details, dankzij Canon's FINE-technologie en hybride inktsysteem. De kleurencartridge gebruikt dye-inkten voor printen met levendige kleuren, terwijl de zwarte cartridge pigmentinkt bevat voor scherpe, heldere tekst.

Bespaar geld op inkt


Print meer voor minder. Met XL FINE-cartridges kun je aanzienlijk meer pagina's printen dan met standaardcartridges. Bovendien hoef je ze minder vaak te vervangen - ideaal als je veel print. Hiermee ben je tot 30% goedkoper uit per pagina dan met standaardcartridges.

My Image Garden


My image Garden maakt het ordenen en printen van je foto's heel gemakkelijk. Dankzij geavanceerde functies als Gezichtsdetectie vind je alle foto's op je computer, zelfs die lang vergeten foto's. Vervolgens kun je hiermee prachtige nieuwe ontwerpen maken en printen.

Slim printen vanaf het web


Met de Auto Clip-functie van de Easy-WebPrint EX plug-in voor Internet Explorer print je alleen wat je nodig hebt van het web. Knip geselecteerde informatie uit van meerdere webpagina's en print ze op één vel papier om papier te besparen.

Bespaar energie


Met Auto Power Off wordt de printer vanzelf uitgeschakeld als deze een vastgestelde tijd niet is gebruikt en bespaar je energie. En met Power On wordt de printer weer ingeschakeld zodra je een printopdracht geeft. In de Quiet Mode produceert de printer beduidend minder lawaai, zodat je thuis bijna geruisloos kunt printen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PIXMA iP2850.

Convenient and easy to replace

Handig en gemakkelijk te vervangen

High resolution photo printing

Foto's printen in hoge resolutie

Optional high yield inks

Optionele inktcartridges met hoge capaciteit

One-stop creative software

Een softwarepakket voor alle toepassingen

Smart web printing

Slim printen vanaf het web

Turns on when you start printing

Schakelt in wanneer je start met printen

Near silent printing at home

Fluisterstil printen vanuit huis

  • A4 printer – PIXMA iP2850
  • FINE-cartridges (kleur en zwart)
  • Netsnoer
  • Installatie cd-rom
  • Handleidingen en andere documenten

Leren en ontdekken

Online manual and download

Online handleiding en installatie-instructies

Bekijk de handleiding voor deze printer online zonder bestanden te hoeven downloaden naar of installeren op je pc, smartphone of tablet. Bekijk hoe je de printer op je apparaat en besturingssysteem kunt installeren en de benodigde software kunt downloaden.