Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Licht, compact objectief met snelle scherpstelling voor optimale flexibiliteit in beeldcompositie. De EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM is een uitstekend multifunctioneel objectief voor EOS-camera's met EF-S.

Voordelen

  • Uitzonderlijk zoombereik voor alle EF-S-body's
  • Uitmuntende beeldkwaliteit
  • Lichtgewicht en compact
  • Image Stabilizer - tot 3 stops compensatie
  • Snelle, vrijwel geruisloze USM-autofocus
  • Super Spectra-coatings
  • Cirkelvormig diafragma
  • Optionele, exclusieve zonnekap

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM in detail

Allround objectief met IS


De EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM heeft een effectief brandpuntsafstandsbereik van ongeveer 27 tot 136 mm in 35 mm-formaat. Dit biedt talloze compositiemogelijkheden en maakt dit objectief tot een perfecte allrounder voor creatieve fotografie in allerlei opnamesituaties.

Licht en snel


Door het kleine formaat en lichte gewicht is de EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM perfect voor het fotograferen van snel bewegende onderwerpen en voor op reis, als het dragen van een zware tas met apparatuur ondoenlijk is. Dankzij het ring-type USM, dat perfect samenwerkt met EOS-camera's voorzien van EF-S, is supersnel, zeer nauwkeurig automatisch scherpstellen en gebruik van anticiperende autofocus mogelijk. Ook kan op elk moment worden overgeschakeld op volledig handmatige scherpstelling.

Stabiliteit


De Image Stabilizer compenseert maar liefst drie stops, waardoor dit objectief effectief beschikt over een maximaal diafragma van f/1.4-2.0, perfect voor fotograferen zonder statief bij weinig licht.

Speciaal voor digitaal fotograferen


Dit objectief is speciaal ontworpen voor digitale fotografie en heeft speciaal ontworpen lenselementen en Super Spectra-coatings om de reflectie en schittering te onderdrukken die kunnen worden veroorzaakt door reflecties van de camerasensoren. Een exclusieve, optionele zonnekap kan schitteringen verder verminderen.

Achtergrondonscherpte


Een cirkelvormig diafragma zorgt voor een prachtige achtergrondonscherpte als je opnamen maakt met een grote opening. Dit is ideaal als je een gevoel van diepte wilt creëren en je onderwerp of model tegen de achtergrond meer wilt benadrukken.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products