Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Een veelzijdige fisheye zoomlens voor full-frame of cirkelvormig beeld. De EF 8-15mm f/4L Fisheye USM is onderdeel van Canon's hoogwaardige L-serie lenzen en levert een fantastische beeldkwaliteit, zelfs met zo'n grote beeldhoek.

EF 8-15mm f4L Fisheye USM

Voordelen

  • Cirkelvormige/full-frame fisheyezoomlens
  • Onderdeel van Canon's populaire L-serie
  • Duurzaam, sterk ontwerp
  • Stille en snelle autofocus
  • Continue handmatige scherpstelling
  • Eenvoudigere lensreiniging

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM in detail

Cirkelvormige/full-frame fisheyezoomlens


Twee aparte specialistische lenzen zijn overbodig met de EF 8-15mm f/4L Fisheye USM die zowel full-frame als cirkelvormig fisheye-beelden biedt in combinatie met camera's met een (full-frame) sensor van 24 x 36 mm. Voor fotografen die fotograferen met spiegelreflexcamera's met een kleinere sensor zijn full-frame fisheye-beelden ook mogelijk. Het vastleggen van de hele scène in één enkel beeld is nu eenvoudiger dan ooit door de diagonale beeldhoek van 180°.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canon's paradepaardje op het gebied van professionele lenzen. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Lenzen uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn zeer goed bestand tegen stof en vocht.

Snelle, stille autofocus


Een ring-USM (ultrasonische motor) maakt gebruik van ultrasonische frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde AF-algoritmes dragen ook bij aan de AF-snelheid. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF-modus te hoeven uitschakelen.

Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating


De gepatenteerde Subwavelength structure coating van Canon is speciaal ontwikkeld voor digitale fotografie. Deze coating helpt reflecties en overstraling veroorzaakt door interne reflectie tot een minimum te beperken. De coating vermindert reflecties en zorgt voor heldere, scherpe beelden door de oorzaak van reflecties weg te halen.

Eenvoudigere lensreiniging


De voorste en achterste lensoppervlakken zijn behandeld met een fluorcoating waardoor het lensoppervlak eenvoudiger is schoon te maken in vergelijking met bestaande coatings.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM.

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.