Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro

EF 50mm f/2.5 Compact Macro

Licht en compact, perfect geschikt als macro-objectief voor algemene doeleinden of als flexibel standaardobjectief.

Voordelen

  • Standaardbeeldhoek van 46°
  • Minimale scherpstelafstand 23 cm
  • Beeldweergave op halve grootte
  • AFD-focussysteem
  • Filtergrootte 52 mm
  • Super Spectra-coatings onderdrukken reflecties en schittering

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro in detail

Multifunctioneel macro-objectief


Licht en compact macro-objectief voor close-ups tot 0,5x (helft van ware grootte). De zwevende constructie van het optische systeem garandeert bij elke scherpstelafstand optimale resultaten. Het grote diafragma van f/2.5 maakt een prachtige achtergrondvervaging mogelijk. Dit multifunctionele objectief is niet alleen perfect voor macrofotografie, maar leent zich ook uitstekend voor portretfotografie en andere toepassingen.

Groot diafragma van f/2.5


Het maximale diafragma van f/2.5 maakt het mogelijk om bij weinig licht snel te fotograferen zonder flitser en bovendien de scherptediepte nauwkeurig te regelen.

Volledig elektronische objectiefvatting


Dit objectief, onderdeel van de populaire EF-serie objectieven, is voorzien van een ingebouwde AF-motor om snel en direct te kunnen scherpstellen. Het objectief heeft ook een elektromagnetisch diafragma (EMD) dat met ongelooflijke precisie kan worden ingesteld en zorgt dat het gekozen diafragma onder alle omstandigheden constant en precies blijft.

Super Spectra-coating


De Super Spectra-coatings dragen bij aan een nauwkeurige kleurbalans en hoog beeldcontrast. Ze onderdrukken reflecties en schittering door licht te absorberen dat kan worden gereflecteerd door interne lenselementen en digitale EOS-sensoren.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro.

Related Products