Canon EF 35mm f/2 IS USM

EF 35mm f/2 IS USM

Een vast objectief van 35 mm met een vierstops Image Stabilizer en het f/2 grootste diafragma: ideaal voor fotografie bij weinig licht. Ultrasoon AF is snel en nauwkeurig. Een asferisch lenselement versterkt de beeldkwaliteit.

Voordelen

  • Beeldstabilisatie tot wel vier stops
  • Snel diafragma van maximaal f/2
  • Ultrasoon AF voor snel en nauwkeurig scherpstellen
  • Compact, licht ontwerp
  • Diafragma met 9 lamellen voor vloeiende bokeh
  • Gevormde glazen elementen voor consistente scherpte
  • Minimale scherpstelafstand van 0,24 m

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 35mm f/2 IS USM in detail

Een groothoekobjectief voor natuurlijke beelden


Het EF 35 mm f/2 IS USM-standaardobjectief biedt een natuurlijk perspectief en een grotere beeldhoek en is een goed alternatief voor het traditionele objectief van 50 mm bij gebruik op een full-frame-DSLR. Op EOS-camera's met sensoren met APS-C-formaat biedt het een beeldhoek die vergelijkbaar is met die van een 56 mm objectief.

Beeldstabilisatie voor het maken van opnamen bij weinig licht


Maak opnamen zonder statief bij weinig licht met sluitertijden die tot wel vier stops langer zijn dan normaal wordt aanbevolen. Image Stabilizer-technologie (IS) detecteert automatisch wanneer een fotograaf bewegende onderwerpen volgt en schakelt dan de stabilisatie in die richting uit.

Het grootste diafragma is f/2


Fotograferen met diafragma's tot f/2 stelt fotografen in staat om foto's te maken met een geringe scherptediepte. Maak gebruik van de heldere beeldzoeker en een relatief snelle sluitertijd, zelfs bij weinig licht.

Geavanceerde autofocus


Geniet van de snelle, vrijwel geruisloze autofocus dankzij de ringvormige ultrasoon AF-motor. Houd zelf de touwtjes in handen met continu handmatig scherpstellen.

Geavanceerd optisch ontwerp


Een asferisch objectief levert de maximale beeldkwaliteit terwijl een diafragma met zeven lamellen voor vloeiende, onscherpe bokeh zorgt. De EF 35 mm f/2 IS USM kan scherpstellen tot 0,24 m, waardoor je nog dichterbij je onderwerpen kunt komen.

Compact ontwerp


Door de geringe grootte, past deze camera altijd wel in je tas. De EF 35 mm f/2 IS USM is ideaal voor reportages en straatfotografie.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 35mm f/2 IS USM.

Related Products

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.