Canon EF 20mm f/2.8 USM

EF 20mm f/2.8 USM

Door de grote beeldhoek en de grotere scherptediepte is de EF 20mm f/2.8 de perfecte keuze voor landschaps-, architectuur- of reportagefotografie. Een objectief dat vrijwel overal kan worden gebruikt.

Voordelen

  • Ultragroothoekobjectief met een beeldhoek van 94°
  • USM-scherpstelmotor met altijd beschikbare handmatige fijnafstelling
  • Minimale scherpstelafstand 25 cm
  • Super Spectra-coatings

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 20mm f/2.8 USM in detail

Dynamisch groothoekontwerp


Met een beeldhoek van 94˚ kan de EF 20mm f/2.8 USM het hele menselijke gezichtsveld omvatten en veel meer. Een uitstekend objectief voor elke landschaps- of documentairefotograaf. Vervorming wordt sterk gecorrigeerd om een natuurlijk perspectief te creëren voor architectuur- en interieurfoto's.

Snel maximaal diafragma


Het maximale diafragma van f/2.8 maakt het mogelijk om bij weinig licht zonder flitser uit de hand te fotograferen, als een statief niet praktisch is.

Asferische en UD-elementen


Voor optimale visuele prestaties is het objectief uitgevoerd met asferische elementen om de sferische aberraties te corrigeren en Super UD (Ultra-low Dispersion) elementen om kleurafwijkingen te corrigeren. Het resultaat: een haarscherpe beeldkwaliteit zonder vervormingen en een hoog contrast over het hele frame.

Ultrasone scherpstelling


Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Super Spectra-coating


Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en een hoog contrast. Ook onderdrukken ze reflecties en overstraling door licht te absorberen dat kan worden gereflecteerd door interne lenselementen en de digitale sensor van de camera.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 20mm f/2.8 USM.

Related Products