Full-frame Cine Zoom

Canon CN-E45-135mm T2.4 L F / FP

De Flex Zoom-serie is ontworpen voor uitstekende optische prestaties en zorgt voor uitzonderlijke en natuurlijke beelden.

VIDEO

Bekijk de Flex Zoom-lenzen in actie

Ontdek hoe Emmy-winnaar en director Johnathan Jones de Flex Zoom-lenzen gebruikte om een prachtige western-filmtrailer te maken.
cn-e45-135mm-t2-4-l-f-fp

Leg je visie vast met CN-E45-135 mm T2.4 L F / FP

De CN-E45-135MM T2.4 L F / FP is een hoogwaardige full-frame lens die is ontworpen voor professionele filmproducties.

Specificaties

 • Full-frame

  Lensbereik

 • 45-135 mm

  Brandpuntsafstand

 • T2.4

  Constant grootste diafragma

 • Ondersteuning voor metadata van de lens

  Cooke /i Technology™ en ZEISS eXtended Data™

 • 8K-resolutie

  HDR-ondersteuning

 • 11 iris-lamellen

  Filmische bokeh

 • EF- / PL-vatting

  Assortiment

 • Aanpassing van flensafstand

  Voor scherpstellen via voor- en achterzijde

CN-E45-135mm T2.4 L F

KWALITEIT

Bioscoopervaring met 4K optische kwaliteit

De lens produceert een superieure kleurweergave en details, met scherpe beelden vanaf het midden tot aan de buitenranden, perfect voor 4K HDR-opnamen. 11 diafragmalamellen zorgen voor zachte, prachtige lichtstralen en een verbluffende scherptedieptevervaging, terwijl een intern scherpstelsysteem zorgt voor minimale focus breathing en uitstekende parfocale prestaties. De lens produceert ook de prachtige en warme kleuren die kenmerkend zijn voor het assortiment cinemalenzen van Canon.

CONSTANT DIAFRAGMA

Constante T2.4 en groot brandpuntsafstandbereik

Met een consistente lichttransmissie van T2.4 over het hele zoombereik biedt de Flex Zoom-serie een groot brandpuntsbereik, van de CN-E20-50mm T2.4 L F / FP-groothoeklens tot het middenfocusbereik van de CN-E45-135mm T2.4 L F / FP. Deze lenzen zijn de ideale combinatie voor een groot aantal opnamesituaties.

CN-E45-135mm T2.4 L F
CN-E45-135mm T2.4 L F

FULL-FRAME

Ontworpen voor full-frame cinemacamera's

Leg beelden vast met een verbeterde bioscoopkwaliteit, een breder gezichtsveld en een grotere scherptediepte. Deze compacte en lichte lens is ontworpen voor gebruik met full-frame camera's met 35mm-sensor.

LENSVATTING

Modulair lensvattingssysteem

De CN-E45-135MM T2.4 L F / FP is verkrijgbaar met een EF- of PL-vatting, voor meer flexibiliteit en veelzijdigheid voor je productiebehoeften. De lens kan ook afwisselend worden gebruikt met de EF- en PL-vatting* voor nog meer waarde en flexibiliteit.

*Aanvullende kosten via door Canon geautoriseerde servicecentra of geautoriseerde externe bedrijven.

CN-E45-135mm T2.4 L F
CN-E20-50MM T2.4 L F / FP

METAGEGEVENS

Geavanceerde ondersteuning voor metadata van de lens

De Flex Zoom-serie voldoet aan een breed scala aan communicatiestandaarden dankzij de veelzijdige functie voor communicatie tussen de lens en de camera, zoals Cooke /i Technology™, en ZEISS eXtended Data™ (PL-vatting) en EF-vatting. Hiermee is het mogelijk metadata van de lens weer te geven en vast te leggen en camerafuncties zoals aberratiecorrectie, lichtafvalcorrectie en de Focus Guide-functie te gebruiken in combinatie met compatibele camera's.

VERWERKING

Robuust ontwerp en handige bedieningsfuncties

Zowel de CN-E20-50MM T2.4 L F / FP als de CN-E45-135MM T2.4 L F / FP hebben hetzelfde ontwerp met een consistente diameter aan de voorzijde en uniforme gear-posities en -rotatiehoeken. De focus-, zoom- en iriskeuzewielen zijn voorzien van gears die voldoen aan de industriestandaard en een pitch van 0,8 mm voor scherpstelaccessoires van derden. De lens is voorzien van lichtgevende (in het donker af te lezen) meetwaarden en markeringen volgens het Britse systeem voor maten en gewichten voor gemakkelijke bediening bij weinig licht. Het hoogwaardige ontwerp en de uitstekende optiek en componenten zijn ontworpen voor een lange levensduur en bieden een snelle en nauwkeurige bediening, met duurzaamheid die ideaal is voor professionele videoproducties.

CN-E45-135mm T2.4 L F
CN-E20-50MM T2.4 L F / FP

BOKEH

11 iris-lamellen voor cinematische bokeh

Geniet van prachtige onscherpe achtergronden dankzij de 11 iris-lamellen met een bijna cirkelvormig diafragma.

Voor je hoogwaardige producties

De Flex Zoom-lenzen zijn ideaal voor verschillende hoogwaardige toepassingen. Met full-frame dekking en een breed gezichtsveld is dit een belangrijke stap naar geavanceerde toepassingen

CN-E45-135MM T2.4 L F / FP WITB

Inhoud van de doos

 • CN-E45-135MM T2.4 L F / FP

 • Hoofdlens

 • Steunas voor lens (bevestigingshouder)

 • Lensdop

 • Stofkap

 • Gebruikershandleiding

Gerelateerde producten

Laat zien dat je bent geïnteresseerd in de Canon CN-E45-135MM T2.4 L F / FP

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Wellicht vind je dit ook interessant…

 1. Alle gegevens zijn gebaseerd op de standaardtestmethoden van Canon, tenzij anders vermeld. Dit document kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.