Connect Station CS100

Gemakkelijk je foto's en video's op één plek opslaan, bekijken en delen

Ontdek hoe je thuis gemakkelijk foto's en video's opslaat, bekijkt en deelt. Zet je nieuwste avonturen over met één tik vanaf je NFC-camera of upload en download eenvoudig beelden vanaf je smartphone of tablet via de Connect Station-app. Bekijk ze vervolgens op je HDTV of deel ze online met vrienden en familie.

Kom in contact met Canon

landschap

Kom in contact met Canon

Ontdek hoe je met Canon's camera's, printers en Connect Station CS100 gemakkelijker dan ooit foto's en video's kunt delen, printen, bekijken en back-uppen.

Video bekijken

Eenvoudige beeldoverdracht

Importeer beelden snel vanaf je NFC-camera, PC, geheugenkaarten en USB-apparaten

Dankzij NFC- en Wi-Fi-technologie zet je met slechts één tik eenvoudig je nieuwste foto's en video's over op een Connect Station vanaf een Canon-camera of -camcorder met NFC-functionaliteit. Importeer wireless bestaande afbeeldingen vanuit de bibliotheek op je PC via je Wi-Fi-thuisnetwerk of gebruik de geheugenkaartsleuven en de USB-verbinding om je nieuwste creaties vanaf meerdere apparaten te importeren. Binnen de kortste keren kun je je dierbare momenten bekijken op het grote scherm thuis.

USB-Wi-Fi

Speciale app voor smartphones en tablets

u108

Download en upload bestanden snel en eenvoudig vanaf je smartphone of tablet

Download de gratis Connect Station-app voor iOS- en Android-apparaten en maak automatisch verbinding met je smartphone of tablet, voor het snel en eenvoudig browsen, overdragen en delen van bestanden. Je kunt moeiteloos afbeeldingen en video's downloaden* of uploaden en ze bekijken en ordenen op je Connect Station via een gebruiksvriendelijke interface die is geoptimaliseerd voor zowel tablets als telefoons.

Bewaar alles op één plek

Sla je foto's en video's op één plek op, zelfs als deze op verschillende apparaten staan

Verzamel al je foto's en video's op één plek dankzij een verbinding met meerdere apparaten en de 1 TB harde schijf van je Connect Station. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kun je foto's ordenen in albums en je foto's en video's eenvoudig bekijken. Voor extra zekerheid kun je een back-up van je Connect Station maken op een externe harde schijf van 1 TB.

Diagram van de cameratas

Moeiteloos delen

GPS-demonstratie

Deel beelden op sociale media, de cloud of een ander Connect Station

Deel snel en gemakkelijk je foto's en video's op je sociale netwerken of een ander Connect Station. Je kunt content uploaden naar cloudservices of sociale media zoals Flickr®, Facebook™, Google™ en irista om gemakkelijk content te delen of back-ups te maken. Dankzij de HDMI-uitgang kun je met familie en vrienden je afbeeldingen in Full HD bekijken op je TV.

Printen zonder kabels

Print rechtstreeks van je Connect Station op je wireless printer

Bladeren. Selecteren. Printen. Je Connect Station maakt verbinding met je wireless printer. Zo kun je je afbeeldingen printen om thuis op te hangen of te delen met je vrienden en familie. Bekijk gewoon je foto's op je TV en kies welke je wilt printen.

wireless printers

* Video's delen met de Connect Station-app voorjaar 2017 beschikbaar

Connect Station CS100 Beoordelingen

Specificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Connect Station CS100.

Importeer foto's en video's via Wi-Fi en NFC

Importeer foto's en video's via Wi-Fi en NFC

Verzenden en ontvangen

Verzenden en ontvangen van andere Connect Stations

Volledig verbonden

Volledig verbonden

1 TB opslagruimte

1 TB opslagruimte

Alle specificaties weergeven

Leren en ontdekken

De Connect Station CS100 instellen

De Connect Station CS100 instellen en gebruiken

De Connect Station CS100 instellen en gebruiken

In deze videoserie word je geholpen bij het instellen, verbinden, overzetten, bekijken, delen en back-uppen van je waardevolle herinneringen.

Video's bekijken

Aanbevolen voor jou

Compatibele producten