Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Speedlite Transmitter ST-E2

De ST-E2 is een kleine, lichte en draagbare infraroodtransmitter speciaal voor de bediening van twee groepen externe draadloze ontvanger-Speedlites. De transmitter fungeert tevens als hulplamp voor scherpstellen bij weinig licht.

Voordelen

  • E-TTL II-flitserbediening
  • Ratioregeling voor twee groepen flitsers
  • Snelle synchronisatie
  • Tot 10 m bereik buiten
  • AF-hulplicht

Meer productinformatie

Bekijk Canon Speedlite Transmitter ST-E2 in detail

E-TTL II-flitserbediening


De ST-E2 werkt met het E-TTL II-flitsmeetsysteem. Daardoor is de draadloze flitsbelichting in alle situaties altijd accuraat en consistent. Maak bij complexe lichtomstandigheden gebruik van belichtingscompensatie voor een betere regeling van de hoeveelheid licht.

Ratioregeling


Regel de belichtingsratio van twee groepen flitsers voor creatieve resultaten met de ratioregeling op de ST-E2. Met ratio's tussen 1:8 en 8:1 voor de twee groepen Speedlites beschik je over een scala aan mogelijkheden.

Snelle synchronisatie


Synchroniseer de flitser voor snellere sluitertijden dan de maximale synchronisatiesnelheid van de camera door de snelle synchronisatieflits te gebruiken. Hiermee kun je bij grote diafragma-openingen toch in het volle daglicht fotograferen en snellere eersteklas objectieven gebruiken.

Werkbereik


Voor binnengebruik biedt de ST-E2 een werkbereik tussen 12m en 15m. Voor buitengebruik is het bereik tussen 8m en 10m.

AF-hulplicht


Bij fotograferen in omstandigheden met weinig licht kan de ST-E2 een scherpstelstraal uitzenden voor scherpe resultaten. Deze straal helpt bij het scherpstellen en bereikt alle focuspunten op alle EOS-camera's.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Speedlite Transmitter ST-E2.