Canon Speedlite 600EX II-RT

Speedlite 600EX II-RT

De Speedlite 600EX II-RT is ontworpen voor het maken van opnamen met snelle framerates en presteert in de meest veeleisende situaties. De veelzijdige flitser kan los van de camera of in een flitsschoentje worden gebruikt en geeft je volledige controle over de belichting.

Voordelen

 • Sneller en langer opnamen maken
 • Betrouwbare prestaties - op en los van de camera
 • Creatieve belichting vanuit alle richtingen met losse flitser via wireless radiobediening
 • Krachtige prestaties, met richtgetal 60 (m, ISO100)
 • Eenvoudig in gebruik, met intuïtieve bediening en een informatiedisplay

Meer productinformatie

Bekijk Canon Speedlite 600EX II-RT in detail

Sneller en langer opnamen maken


De Speedlite 600EX II-RT levert onvoorwaardelijke prestaties, waardoor dit de ideale metgezel is voor de EOS-1D X Mark II. Tot 50% meer continue flitsen in vergelijking met de Speedlite 600EX-RT, en voeg de CP-E4N0-accu toe voor nog langere reeksen.

Betrouwbare prestaties - op en los van de camera


Een verbeterd algoritme voor flitsbesturing voorkomt oververhitting en je kunt met Quick Flash de Speedlite 600EX II-RT bedienen, zelfs als die nog niet volledig is opgeladen, zodat je dat ene unieke moment niet mist. Een zoom en een kop voor indirect flitsen zorgt ervoor dat de flitsdekking overeenkomt met de gebruikte lens en geeft een natuurlijker resultaat van weerkaatsend licht van muren en plafonds. De Speedlite 600EX II-RT is weerbestendig tot hetzelfde niveau als de EOS-1D X Mark II, dus je kunt zelfs onder zware omstandigheden opnamen maken.

Een Bounce Adapter is inbegrepen voor zachtere belichting bij het opnemen van portretten en clip-on kleurenfilters voor het in evenwicht brengen van flitslicht bij sfeervol licht.

Creatieve belichting vanuit alle richtingen los van de camera


Simuleer licht dat uit alle richtingen komt door de Speedlite 600EX II-RT los van de camera te gebruiken. Je kunt tot op maar liefst 30 meter afstand bedienen met de geïntegreerde radio of optische bediening en een optionele wireless bediening, de Speedlite Transmitter ST-E3-RT. Je kunt meerdere Speedlite 600EX II-RT-units met elkaar combineren (afzonderlijk of in groepen) en met andere flitsers van Canon, zoals de Speedlite 430EX III-RT.

Krachtige prestaties, met richtgetal 60 (m, ISO100)


De Speedlite 600EX II-RT beschikt over voldoende kracht en stelt je niet teleur. Het is ideaal voor het belichten van grote ruimtes en het weerkaatst licht van muren en plafonds voor een zachter, natuurlijker resultaat. Met de meegeleverde Bounce Adapter kun je het licht van de flitser nog zachter maken. De unit herstelt stilletjes in slechts 3,3 seconden en de optionele CP-E4-accu maakt deze tijd nog korter.

Eenvoudig in gebruik, met intuïtieve bediening en een informatiedisplay


Met het aanpasbare keuzewiel kun je snel aanpassingen maken wanneer je onder druk werkt, en een groot, verlicht display geeft de relevante opname-informatie in één oogopslag weer. De oplaadstatus van alle wireless flitsers in de groep wordt weergegeven op het display van de Speedlite 600EX II-RT-zendereenheid.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Speedlite 600EX II-RT.

 • Speedlite 600EX II-RT
 • Bounce Adapter SBA-E3
 • Kleurenfilter SCF-E3OR1
 • Kleurenfilter SCF-E3OR2
 • Kleine standaard
 • Zachte draagtas

Reviews

Click below to leave your review for the Speedlite 600EX II-RT