Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Macro Twin Lite MT-24EX

Regel zelf het licht voor je macrofotografie met de MT-24EX Macro Twin Lite. Macrospecialisten kunnen hiermee alle kanten op wat de intensiteit en richting van het licht betreft.

Voordelen

  • E-TTL II-flitsmeting
  • Richtgetal van 24
  • Fungeert als een wireless zenderflitser
  • Twee flitserkoppen die samen of afzonderlijk zijn te gebruiken
  • Voorflitsmogelijkheid
  • Kan aan de voorkant van macrolenzen worden gemonteerd, of elke kop kan afzonderlijk worden geplaatst/li>

Meer productinformatie

Bekijk Canon Macro Twin Lite MT-24EX in detail

Automatische flitsmeting


De MT-24EX Macro Twin Lite is compatibel met alle EOS digitale spiegelreflexcamera's en beschikt over volledig automatische E-TTL II-flitsmeting voor accurate flitsbelichting in alle situaties. Elke flitserkop heeft een richtgetal van 12, voor een gecombineerde kracht van 24. Dit zorgt voor voldoende flitskracht, zelfs bij een sterke vergroting.

Ratioregeling


Gebruik de twee flitserkoppen samen of afzonderlijk voor creatieve resultaten. Stel de ratioregeling tussen de flitserkoppen in zes mogelijke stappen in voor complexe lichteffecten.
Door de ronde objectiefvatting* kun je de Twin Lites rond het objectief draaien om vanaf de zijkanten of vanaf boven en onder te belichten. Verwijder de twee flitserkoppen van de aansluitring en plaats ze afzonderlijk om de richting of complexiteit van het licht nog meer naar je hand te zetten.

Wireless zenderflitser


Gebruik de wireless zenderfunctie om externe Speedlites uit de EX-serie te activeren. Met een derde groep licht bestaande uit een of meer ontvanger-Speedlites, kun je het licht in andere gebieden van de scène, zoals de achtergrond, effectiever regelen.

Scherpstellampen


Scherpstellen bij een sterke vergroting kan moeilijk zijn. Een scherpstellamp op elke flitserkop verlicht het onderwerp zodat je beter handmatig kunt scherpstellen.
Met de twee verschillende voorflitsinstellingen kun je een strobe-voorflits toepassen via de knop voor een voorbeeld van de scherptediepte. De twee flitsen worden standaard met de juiste kracht toegepast, waarbij een accurate inschatting van de schaduwplekken wordt gemaakt.

Voeding


De lichte en draagbare MT-24EX wordt net als de CP-E4 gevoed met 4 AA-batterijen of via een externe voeding. AA-batterijen zorgen voor een korte oplaadtijd, zodat je kunt blijven fotograferen zonder tussen de opnamen door te hoeven wachten.

Aangepaste functies


Met de negen aangepaste functies kun je de MT-24EX aan je persoonlijke voorkeuren aanpassen.

* Voor het EF 180mm f/3.5L Macro USM-objectief is de Macro Lite-adapter 72C vereist en voor het EF 100mm f/2.8L Macro IS USM-objectief is de Macro Lite-adapter 67C vereist

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Macro Twin Lite MT-24EX.