WFT-E8

Een wereld vol connectiviteitsmogelijkheden voor de EOS-1D X Mark II met de wireless WFT-E8-transmitter. De WFT-E8 biedt veel extra functies om alles uit de EOS-1D X Mark II te halen, met snelle verzending via wireless LAN door IEEE 802.11ac-compatibiliteit, verbeterde FTP-overdrachtsopties en opnamen maken op afstand.

Voordelen

  • Snellere gegevensoverdracht; ondersteuning van IEEE 802.11ac-standaard
  • Beveiligde bestandsoverdracht via FTP/FTPS
  • WFT-servermodus voor het maken van opnamen op afstand en video-opnamen
  • Opnamen maken op afstand via smartphone/tablet met de Canon Camera Connect-app
  • Koppel tot wel tien camera's om op afstand (tot 100 m) opnamen te maken

Meer productinformatie

Bekijk Canon WFT-E8 in detail

Beelden wireless verzenden


Met de WFT-E8 kun je snel gegevens verzenden op een afstand tot wel 150 m met behulp van de nieuwe IEEE 802.11ac-standaard (5 GHz-band). IEEE 802.11ac biedt ondersteuning voor snellere communicatie (in de praktijk ca. 2,5 x zo snel) dan de IEEE 802.11n-standaard op de WFT-E6, met een theoretische snelheid van ca. 1300 Mbps versus 450 Mbps van de IEEE 802.11n.

Opnamen maken op afstand met een computer


Fotografen kunnen veilig op afstand linken naar een FTP-server via FTPS (bestandsoverdracht via SSL/TLS), en beelden maken en verzenden in realtime. Het verzamelen, classificeren en uploaden van beelden naar een server kost dus minder tijd.

WFT-server


Je kunt op afstand opnamen maken en foto's en video's bekijken met de WFT-serveroptie op de WFT-E8. WFT-server is een update van wat voorheen de HTTP-modus heette en biedt volledige controle over de EOS-1D X Mark II-camera-instellingen (focus, Live View, en video's en RAW-beelden bekijken) om de resultaten van je opnamen te bekijken en de instellingen aan te passen op een computer, smartphone of tablet op afstand.

Canon Camera Connect-app


Met de Canon Camera Connect-app kun je verbinding maken met een smartphone of tablet voor het maken, bekijken, classificeren, verzenden en delen van beelden op afstand als je zelf niet in de buurt van de camera bent, zoals achter het doel tijdens een voetbalwedstrijd. Met Camera Connect kun je MP4-video's in Full HD vastleggen en verzenden.

Linked Shooting


Via een mastercamera kun je tot wel tien slavecamera's linken met de WFT-E8- of WFT-E7-transmitter voor gesynchroniseerde opnamen op een afstand van tot wel 100 m. Met de camera time sync-functie heb je geen last van verschillende tijdsinstellingen van afzonderlijke camera's, zodat je je opnamen heel nauwkeurig kunt timen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon WFT-E8.