Canon PowerShot D30

PowerShot D30

Geniet van geavanceerde prestaties onder water tot 25 m diep met de robuuste en betrouwbare PowerShot D30. Ideaal voor elk outdoor-avontuur, met HS System voor fantastische opnamen en GPS om de belevenissen te registreren.

PowerShot D30

Voordelen

 • Compacte en robuuste digitale camera voor actieve outdoor-avonturen
 • Ga dieper onder water - waterbestendig tot 25 m, schokbestendig bij vallen tot 2 m, bestand tegen vrieskou (-10 °C) en stof
 • Prachtige resultaten, zelfs bij weinig licht, met 12,1 Megapixel HS System
 • 28mm, 5x optische zoom met Intelligent IS
 • Fantastische opnamen onder water met de Underwater-modus en handmatige witbalans
 • GPS om je opnamen te labelen en je reis vast te leggen in een logboek
 • Goede zichtbaarheid in fel licht met een groot 7,5 cm (3,0 inch) PureColor II LCD-scherm met Sunlight LCD-modus
 • Full HD-movies (1080p) met optische zoom en HDMI
 • Eenvoudig 'mikken & klikken' met Smart Auto (32 scènes)
 • Meer manieren om actie vast te leggen met Movie Digest en Super Slow Motion Movie

Meer productinformatie

Bekijk Canon PowerShot D30 in detail

Robuuste camera - geavanceerde waterbestendige prestaties


Deze compacte, stevige, digitale camera zorgt voor waterbestendige topprestaties waarmee je tot een diepte van 25 m onder water opnames kunt maken. De PowerShot D30 is gemaakt voor extreme omstandigheden en is schokbestendig tot een val van 2 m¹, bestand tegen vrieskou zodat je hem kan gebruiken bij lage temperaturen tot -10 °C en is hij volledig stofbestendig. Dit alles maakt de camera ideaal voor gebruik tijdens de meest extreme outdooractiviteiten, van snowboarden tot duiken. Hij is bovendien 'kindbestendig' en kan tegen de hardhandigheid waarmee kinderen soms met een camera omgaan.

Fantastische opnamen onder water


Maak geweldige opnamen bij elk soort licht met het HS System - een exclusieve combinatie van een high-sensitivity 12,1 Megapixel CMOS-sensor en een krachtige DIGIC 4-processor. HS System werkt uitstekend bij weinig licht - perfect voor onder water - terwijl je met de Underwater-modus en handmatige witbalans snel kunt afstellen op de natuurlijke kleuren op diepte, zodat het eenvoudiger wordt om de werkelijke sfeer onder water vast te leggen. Gebruik Underwater Macro voor scherpe, heldere close-ups van onderwerpen onder water.

28 mm, 5x optische zoom, Intelligent IS


Maak geweldige foto's van panoramische landschappen en groepsfoto's met een 28 mm groothoek en gebruik de 5x optische zoom om onderwerpen dichterbij te halen. Intelligent IS houdt foto's en video's scherp en gedetailleerd, zelfs wanneer je beweegt, bij volledige zoom of bij weinig licht, terwijl de Optical Image Stabilizer automatisch wordt aangepast aan de scène met een van de 7 modi.

GPS²


GPS labelt de locatie van je foto's en video's, terwijl de logfunctie je reis bijhoudt. Gebruik de kaarthulpsoftware om opnamelocaties nauwkeurig aan te wijzen en ze te delen met vrienden.

7,5 cm (3,0 inch) PureColor II LCD-scherm met Sunlight-modus


Geniet van uitstekende zichtbaarheid, of je nu in het felle zonlicht of onder water opnamen maakt, met het grote 460k dot LCD-scherm. Voor een betere helderheid in omstandigheden met fel licht, activeert de Sunlight-modus een sterkere LED-achtergrondverlichting voor maximale helderheid. Active Display met vingertipbediening zorgt ervoor dat het zelfs met handschoenen aan gemakkelijk is om afbeeldingen te bekijken.

Full HD-movies


Gebruik de movie-knop om direct Full HD-movies (1080p) op te nemen met optische zoom, terwijl Intelligent IS de beelden trillingsvrij houdt. Geniet van de hoge afspeelkwaliteit op een HDTV via de HDMI-poort.

Smart Auto (32 scènes)


Maak moeiteloos geweldige foto's en movies met Smart Auto. Deze modus detecteert de scène en selecteert uit 32 variabelen (21 voor movies) de optimale instellingen.

Speciale movie-modi


Geniet van meer manieren om actie vast te leggen. Met Movie Digest wordt de actie tot maximaal 4 seconden vóór de daadwerkelijke foto-opname vastgelegd, zodat je als bonus een HD-movie hebt van je opnamen van die dag. Vertraag snelle bewegingen met Super Slow Motion Movie.

¹De testmethodes voor de schokbestendigheid zijn uniek voor deze camera en bieden geen garantie tegen beschadiging van of storingen in het product.
²GPS-gebruik kan beperkt zijn in bepaalde landen of gebieden. Gebruik van GPS moet voldoen aan lokale wetten en regels in het land en de regio waar het systeem wordt gebruikt en aan alle beperkingen op het gebruik van elektronica.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon PowerShot D30.

Great low-light shots

Prachtige foto's bij weinig licht

25m waterproof

Geweldig voor in het zwembad en bij het duiken

2.0m shockproof

Schok- en stootbestendig

Great for skiing

Perfect voor tijdens het skieën

Tag shots and log your journey

Foto's taggen en uw reis bijhouden

5x optical zoom with wide-angle

5x optische zoom met groothoek

12.1 Megapixel CMOS

12,1-Megapixel CMOS

Steady shots in every situation

Stabiele foto's en video's in elke situatie

Powerful DIGIC processing

Krachtige DIGIC-verwerking

Wide viewing angle, high contrast

Grote beeldhoek, hoog contrast

Sunlight LCD

Betere zichtbaarheid in zonnige omstandigheden

Tap or tilt to scroll images

Aanraken of kantelen om door afbeeldingen te scrollen

1080p movies

1080p-video's

Auto mode with 32-scene detection

Automatische modus met detectie van 32 scènes

Great underwater close-ups

Prachtige onderwaterclose-ups

View stills and videos on TV

Foto's en video's op je tv bekijken

 • PowerShot D30 digitale camera

 • Polsriempje WS-DC8

 • Accu NB-6LH

 • Acculader CB-2LYE

 • AC-kabel

 • Gebruikershandleiding