Canon IXUS 265 HS

IXUS 265 HS

Met deze slanke, stijlvolle camera heb je Canon-beeldkwaliteit op zak, waar je ook gaat of staat. Je haalt alle actie dichterbij dankzij de 12x zoom en deelt je herinneringen direct via Wi-Fi.

IXUS 265 HS

Voordelen

 • Zorg voor de kwaliteit die je herinneringen verdienen met het 16 Megapixel HS System
 • Krijg iedereen in beeld met de ultragroothoek of zoom in op verre onderwerpen met de krachtige optische zoom en ZoomPlus
 • Wi-Fi en NFC voor eenvoudige verbinding met je smartphone en voor het delen op sociale netwerken
 • Geen onscherpe foto's en movies meer dankzij Image Stabilizer en Intelligent IS
 • Creative Shot voegt moeiteloos een artistiek tintje toe aan opnamen
 • Smart Auto regelt alle camera-instellingen, zodat jij alleen nog maar hoeft te 'mikken & klikken'
 • Laat Hybrid Auto je dag in een movie samenvatten.
 • Kies voor de camera die bij jouw levensstijl past, met een stijlvolle, ultracompacte behuizing

Meer productinformatie

Bekijk Canon IXUS 265 HS in detail

Leg elk detail vast zonder in te leveren op kwaliteit


Een krachtig 12x zoomobjectief met 24x ZoomPlus zorgt ervoor dat je verre onderwerpen zeer dichtbij kunt halen, zonder aan scherpte of detail te verliezen. Met het 25mm-ultragroothoekobjectief krijg je meer in beeld - perfect voor het vastleggen van grote groepen of prachtige landschappen.

Opnamen die het bewaren waard zijn


Omdat mooie opnamen net zo waardevol zijn als de momenten die erin zijn vastgelegd, is het HS System ontworpen om ze de kwaliteit te geven die ze verdienen, zelfs bij weinig licht. Het HS System gebruikt een geavanceerde DIGIC 4+ processor en een CMOS-sensor met 16 Megapixel en achtergrondverlichting om heldere foto's te produceren, waarbij de details, kleuren en sfeer precies zo worden weergegeven als je ze in het echt hebt ervaren.

Scherpe opnamen met Intelligent IS


De Optical Image Stabilizer is essentieel voor het vastleggen van scherpe beelden bij weinig licht en bij gebruik van de volledige zoomfunctionaliteit. De camera beschikt over Canon's Intelligent IS-technologie en selecteert automatisch de optimale Image Stabilizer-modus uit 8 opties, zodat je verzekerd bent van heldere, gedetailleerde foto's en movies.

Blijf altijd verbonden


Laat de wereld je nieuwste opnamen zien door je camera met je smartphone te verbinden via Wi-Fi en NFC. Als de verbinding is gemaakt, kan je de smartphone gebruiken om GPS-locaties aan je opnamen toe te voegen of om jezelf op de foto te zetten met de opnamefunctie op afstand. Via Wi-Fi kun je ook verbinding maken met printers, PC's en andere compatibele apparaten en zo bestanden eenvoudig online delen en back-ups maken.

Creative Shot


Moeiteloze originaliteit met Creative Shot. Je maakt een gewone opname, waarna de camera de scène analyseert en naast de originele foto vijf creatieve beelden genereert. Zo wordt het onderwerp op een keur aan artistieke en verrassende manieren weergegeven. Selecteer je filtercategorie om opnamen te maken met de set Creative Shot-filters van jouw voorkeur.

Expertise in handen


Moeiteloos 'mikken & klikken' voor geweldige foto's en movies met Smart Auto. Deze modus detecteert de scène en selecteert uit 32 variabelen (21 voor movies) de perfecte instellingen. Met Hybrid Auto maak je foto's met Smart Auto en neem je tegelijk een movie-clip van 4 seconden op vóór elke opname. Deze worden dan samen gecombineerd in een leuke HD-movie (720p).

Memorabele movies


Neem geweldige Full HD-movies (1080p) op in MP4-indeling. Intelligent IS garandeert stabiele movies, zelfs als je opnamen maakt tijdens het lopen of vanuit een rijdende auto, zodat werkelijk spectaculair beeldmateriaal mogelijk is. Gebruik als je weer thuis bent de HDMI-CEC verbinding om je movies weer te geven en het afspelen te bedienen op een compatibele HDTV.

Zie het verschil


Het grote LCD-scherm biedt vanuit alle hoeken een uitstekende weergave. Zo kun je je opname perfect kaderen en je foto's en video's keer op keer met veel plezier bekijken.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon IXUS 265 HS.

25mm Wide 12x

12x optische zoom met ultragroothoek

24x ZoomPlus

Tot 24x zoomen met uitstekende kwaliteit

Great low-light shots

Prachtige foto's bij weinig licht

16MP_CMOS

16 Megapixel CMOS

Digic4 Plus

Krachtige DIGIC-verwerking

Steady shots in every situation

Stabiele foto's en video's in elke situatie

Share and backup images wirelessly

Beelden wireless delen en back-ups maken

NFC simplifies smartphone sharing

NFC vereenvoudigt delen via smartphones

Creative Shot

Zes unieke beelden met één opname

Hybrid Auto

Opnamen maken is eenvoudig dankzij het video-overzicht

1080p movies

1080p-video's

7.5 cm (3.0") LCD

7,5 cm (3,0 inch) LCD-scherm

Auto mode with 32-scene detection

Automatische modus met detectie van 32 scènes

Eco Mode

Energiebesparing voor meer opnamen

 • IXUS 265 HS

 • Gebruikershandleiding

 • Accu NB-11LH

 • Acculader CB-2LFE

 • Polsriempje WS-800

 • AC-kabel