Canon IXUS 160

IXUS 160

Iedereen kan met deze flexibele, leuke en stijlvolle IXUS met 20 Megapixel en Smart Auto, die klein genoeg is om overal mee naartoe te nemen, moeiteloos schitterende foto's en HD-video's maken met Canon-kwaliteit.

IXUS 160

Voordelen

  • De ultraslanke IXUS is een stijlvolle, eenvoudige camera in zakformaat
  • Leg al je mooie momenten vast - dichtbij of veraf
  • Leg de kleinste details vast met 20 Megapixel
  • Prachtige opnamen met eenvoudig 'mikken & klikken' dankzij Smart Auto
  • Leef je uit en experimenteer met creatieve filters

Meer productinformatie

Bekijk de Canon IXUS 160 in detail

Perfecte beelden met een camera in zakformaat


Met de ultraslanke en stijlvolle IXUS 160, die klein genoeg is om in je tas of zak mee te nemen, kun je makkelijk schitterende foto's en video's van goede kwaliteit maken, waar je ook naartoe gaat.

Maak overal opnamen


Leg elk moment eenvoudig vast met de flexibiliteit van een 28 mm groothoeklens met 8x optische zoom. Haal verre onderwerpen dichterbij met de 8x optische zoom of zelfs nog dichterbij met 16x ZoomPlus, zonder kwaliteitsverlies.

Uitzonderlijke details voor je mooiste herinneringen


Profiteer van opnamen boordevol details van uitzonderlijke kwaliteit. Plaats je onderwerp flexibel in een kader en snijd foto's bij of maak verbluffende prints van posterformaat dankzij 20 Megapixel.

Verbluffende opnamen zonder moeite


Maak moeiteloos fantastische foto's en video's met Smart Auto, waarbij automatisch de perfecte instellingen voor je worden gekozen, wat het onderwerp ook is. Het enige wat je hoeft te doen is 'mikken en klikken'. Gebruik de helpknop voor snelle, makkelijk te volgen hulp bij het gebruik van je camera en de vele functies.

Speel met je creativiteit


Experimenteer op een leuke manier met de verschillende creatieve filters. Boots de vervorming van een fish-eye lens na, zorg ervoor dat scènes in foto's en video's eruit zien als miniaturen en nog veel meer.

HD-video's binnen handbereik


Het maken van fantastische video's is eenvoudig en leuk. Met een druk op de knop maak je moeiteloos geweldige HD-opnamen (720p). Ervaar de creatieve veelzijdigheid van het opnemen van video's met de optische zoom en profiteer toch van prachtige, scherpe resultaten.

Een persoonlijke touch toevoegen


Maak opnamen helemaal naar wens met snel en eenvoudig te gebruiken beeldinstellingen zoals helderheid en kleurintensiteit. Bekijk voorbeelden terwijl je je compositie opbouwt met Live View Control en deel ze met vrienden via het 6,8 cm (2,7 inch) LCD-scherm. Bij gebruik van een Canon Connect Station kun je je foto's en video's gemakkelijk met de wereld delen op sociale-mediasites en onlinealbums. Ook kun je ze dan op een HD-TV bekijken met familie en vrienden.

Prachtige foto's van mensen


Maak met Gezichtsdetectietechnologie moeiteloos prachtige opnamen van vrienden. Deze technologie detecteert meerdere gezichten in een enkel kader, waarbij ze allemaal scherp blijven en optimaal worden belicht. Gezichtsdetectie zorgt ook voor natuurlijke huidskleuren, zelfs in ongebruikelijke lichtomstandigheden.

Ecomodus


Ideaal voor een dagje weg. De Ecomodus vermindert het accugebruik, zodat je meer opnamen uit één acculading van de oplaadbare Canon lithium-ionaccu haalt.

Onderscheidingen

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon IXUS 160.

20.0MP_CCD

20 Megapixel

8x optical zoom with wide-angle

8x optische zoom met groothoek

16x ZoomPlus

Tot 16x zoomen met uitstekende kwaliteit

Digic4 Plus

Krachtige DIGIC-verwerking

Auto mode with 32-scene detection

Automatische modus met detectie van 32 scènes

720p movies

720p-video's

Optimises people shots

Optimaliseert foto's van mensen

Instantly capture movies

Direct video's maken

Eco Mode

Energiebesparing voor meer opnamen

Instant help

Directe hulp

Compatible with Canon Connect Station

Compatibel met Canon Connect Station